Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit7 tuotetta ryhmässä:

ACD

Belgialainen ACD tuo esteettisesti miellyttävät, toimivat ja laadukkaat kasvihuoneet kaikkien puutarhureiden ulottuvilla. Kasvihuoneita ei tarvitse kaukaa etsiä, sillä löydät ne kaikki tietysti Taloon.comin nettikaupasta. ACD:n kasvihuoneet ovat suuressa suosiossa puutarhaharrastajien keskuudessa. Kasvihuoneiden toimivat ja tilavat tuotantotilat takaavat onnistuneen sadon ja vihreät kasvit, oli vuodenaika mikä tahansa. Modernit ACD-kasvihuoneet ovat varma tapa onnistua kasvien, hedelmien, vihannesten ja kukkien tuotannossa. Olet sitten etsimässä kasvihuonetta harrastustarkoitukseen tai ammattikäyttöön, tutustu Taloon.comin laadukkaaseen tarjontaan ja tilaa omasi kätevästi netistä.

ACD – ammattilaisen valitsema kasvihuone

Puutarhan ylläpito ja hoito alkaa moderneista, toimivista ratkaisuista ja tarvikkeista. Taloon.com tuo ACD kasvihuoneet jokaisen puutarhurin avuksi tarjoten toimivat ja tuottavat työtilat. Kasvihuoneen toimivuus on elinehto, ja avarat tilat tuovat lisää työtehoa ja helppoutta kasvatukseen. Kaikki ACD:n kasvihuoneet saat tilattua suoraan Taloon.comista, ja lähetämme ne haluamaasi osoitteeseen kätevästi kotiinkuljetuksella. Nettikaupan tarjoamat Prestige-kasvihuoneet sopivat myös oleskelutilaksi. Kasvihuoneet ovat kestäviä, tukevia ja käyttöystävällisiä jokaiselle puutarhastaan nauttivalle puutarhurille. Käy tutustumassa Taloon.comin hulppeaan tuotevalikoimaan ja löydä myös nettikaupasta löytyvät muut kasvihuoneet muutamalla hiirenklikkauksella.

ACD – käyttöystävälliset ja modernit kasvihuoneet

Toimiva ja viihtyisä kasvihuone antaa lisää motivaatiota kasvien, kukkien ja sadon kasvattamiseen. Löydä ACD kasvihuoneet Taloon.comista ja pystytä pihallesi täyttä höyryä toimiva kasvihuone tai vaihtoehtoisesti kaunis ja viihtyisä oleskelutila. Satoi tai paistoi, oli kesä tai talvi, ACD:n kasvihuoneilla kasvatat myös harvinaisemmat, trooppiset kasvit. Mitä tahansa haluat istuttaa, varmista taattu menestys hankkimalla kiitelty ja laadukas ACD:n kasvihuone Taloon.comista. Muista myös, että voit hankkia kaikki tarvitsemasi puutarhan käsityökalut yhdellä kauppakäynnillä kätevästi samasta osoitteesta. Lähetämme kaiken sinulle tuossa tuokiossa, ja voit antaa viherpeukalosi tuotosten loistaa!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Huvimaja ACD Sophie 22,6m², musta alumiinirunko, turvalasit
7590 €
ACD
Huvimaja ACD Sophie 22,6m², musta alumiinirunko, turvalasit
Kasvihuone ACD Prestige 11,4 m² turvalasi/alumiini + sokkeli
2395 €
ACD
Kasvihuone ACD Prestige 11,4 m² turvalasi/alumiini + sokkeli
Kasvihuone ACD Prestige 15,9 m² turvalasi/alumiini + sokkeli
2950 €
ACD
Kasvihuone ACD Prestige 15,9 m² turvalasi/alumiini + sokkeli
99.50 €
ACD
Hylly 225x52cm ACD
69.90 €
ACD
Työpöytä ACD punaliila teräs
69.90 €
ACD
Työpöytä ACD kirkasvihreä
69.90 €
ACD
Työpöytä ACD oranssi
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Väri
Korkeus
Syvyys
Leveys
0.00