Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Pyhäinpäivänä 3.11. suljettu
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Pyhäinpäivänä 3.11. suljettu
Suljettu 10.5.
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
Soita ja tilaa 010 440 9200 Puhelinmyyntipalvelu Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00

Akkukonepaketti Bosch Power4All 4 x Solo, valitse 4 konetta, 2 akkua ja laturi kaupan päälle!

Klikkaa tähtiä päästäksesi arvosteluihin
Akkukonepaketti Bosch Power4All 4 x Solo, valitse 4 konetta, 2 akkua ja laturi kaupan päälle!
Akkukonepaketti Bosch Power4All 4 x Solo, valitse 4 konetta, 2 akkua ja laturi kaupan päälle!
Akkukonepaketti Bosch Power4All 4 x Solo, valitse 4 konetta, 2 akkua ja laturi kaupan päälle!
Akkukonepaketti Bosch Power4All 4 x Solo, valitse 4 konetta, 2 akkua ja laturi kaupan päälle!

Tutustu Bosch -tuotteisiin myös Vantaan Tammiston
Palvelumyymälässä

Katso sijainti ja aukioloajat >
Valitse akkukone 1
Valitse akkukone 2
Valitse akkukone 3
Valitse akkukone 4
Kaupan päälle

HINTA:
316 /KPL

% sis. 24% ALV
Määrä: KPL
 • Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää. Haja-asutusalueille harvempi jakelu. Lue lisää
 • Toimitustapa: Toimitustapa Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää. Lue lisää
 • Rahti: Ilmainen toimitus!

Bosch Power4All –akkujärjestelmä

Turhat akut ja laturit, jotka eivät sovi toisiinsa ovat historiaa. Boschin Power4All –järjestelmässä yksi akku ja latauslaite sopivat kaikkiin laitteisiin. Suosituimmassa 18V tuoteryhmässä on yli 20 laitetta kattamaan kaikki kodin ja puutarhan tarpeet.

Boschin akkujärjestelmän ero syntyy saksalaisesta insinööritaidosta, pienestä palasta elektroniikka, jota kutsutaan Syneon-siruksi. Se ohjaa laitteen energiankäyttöä aina tarpeen mukaan. Tuloksena koneen suorituskyky on aina paras mahdollinen kuhunkin projektiin. Jokainen Boschin Power4All –järjestelmän akku sisältää Syneon-ohjauselektroniikan. Syneon säätelee moottorille toimitettavan virran ja jännitteen suhdetta käyttökohteen vaativuuden mukaan. Paksujen ruuvien tai kovan puun yhteydessä tarvitaan enemmän voimaa, kun taas pienempien ruuvien kohdalla enemmän kestävyyttä. Samalla se noudattaa automaattisesti virta- ja jänniterajoja minkä ansiosta Syneon-siru estää ylikuumenemista ja pidentää työkalusi elinikää. Sahaa kauemmin ja ruuvaa enemmän ruuveja – aina tasaisella teholla!

Stiftung Warentest (yksi Euroopan suurimmista ja tunnetuimmista riippumattomista kulutustuotteiden testausorganisaatioista) testasi 36:n tunnettujen valmistajien myymien litiumioniakkulaitteen kestävyyden ja käyttöominaisuudet. Kaikissa kolmessa luokassa: porakoneet, iskuporakoneet ja poravasarat Boschin Syneon-sirulla varustetut akkulaitteet toivat voiton kotiin.

Enemmän kuin yksittäisten osiensa summa

Boschin akkukoneiden suurin etu? Voimansiirron täydellinen rakenne: uuden sukupolven litiumioniakku, tehokas moottori ja kestävä planeettavaihteisto ovat vakuuttava osoitus Boschin ainutlaatuisesta kehitystyöstä ja tietotaidosta. Syneon-siru takaa osien täydellisen yhteensopivuuden ja niiden tehokkuuden maksimoinnin. Lopputulos: maksimaalinen energiatehokkuus.

Uusimman litiumioniakkusukupolvemme edut

 • Pitkä käyttöikä - Huippulaadukkaat ja pitkäikäiset akut, joissa on elektroninen kennojen suojaus (ECP) ylikuumenemista ja ylikuormitusta vastaan
 • Aina käyttövalmis - Litiumioniakut ovat aina käyttövalmiina. Ei muisti-ilmiötä eikä lataustilan purkautumista
 • Kevyt ja kompakti - Litiumioniakkulaitteet vakuuttavat kompaktilla rakenteellaan ja kevyellä painollaan
 • Enemmän energiaa - Uusimmat High-Power-kennot takaavat jopa 33 % pidemmän käyntiajan ilman että akun paino nousee (aikaisempaan sukupolveen verrattuna)

3 vuoden pidennetty valmistajatakuu - MyBosch

MyBosch-palvelumme avulla voit lisäksi pidentää uuden ostamasi vihreän Bosch-sähkö-, puutarha- tai mittatyökalun takuun maksutta kolmeen vuoteen. Tätä varten sinun on ainoastaan kirjauduttava MyBosch-palveluun ja rekisteröitävä työkalusi 4 viikon sisällä sen ostamisesta. Akkujen ja latureiden takuu on kuluttajakäytössä 1 vuosi. MyBosch sisältää myös muita palveluita ja etuja sekä esimerkiksi vinkkejä eri projekteihin. Lisäksi kaikki rekisteröidyt laitteesi ovat tallessa yhdessä paikassa.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Bosch
 • Tuotesarja: Bosch 18 V Power4All
 • Tuotenumero: BOSCHP4ALL4
 • Jännite: 18 V
0.00