Soita ja tilaa 010 440 9200 Puhelinmyyntipalvelu Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18 Su 12-18

Autotalli yksilöllisesti suunniteltuna

Tutustu Timburg - tuotteisiin myös Vantaan Tammiston
Palvelumyymälässä

Katso sijainti ja aukioloajat >

Autotallit ja autokatokset tarpeiden mukaisesti yksilöllisesti suunniteltuina

Autotallin rakentamisen aloittaminen on nyt helppoa. Ota yhteyttä puhelimitse numeroon 010 440 9200 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti@taloon.com. Suunnittelijamme on Teihin yhteydessä ja kartoittaa millaiselle autotallille, tai autokatokselle on tarvetta, millaisia rajoitteita rakennuspaikka asettaa ja mitä rakennuspaikalle saa rakentaa. Tämän jälkeen suunnittelemme rakennuksen veloituksetta suunnittelun rajoitteet huomioiden ja luovutamme luonnokset kommentoitavaksi. Teemme tarpeen mukaan toiset luonnokset vielä ilman kustannuksia ja tämän jälkeen saatte kuvat vapaaseen käyttöön ilman sitoutumista materiaalipaketin hankintaan. Luonnoksia voi hyödyntää rakennusluvan hakemisen valmisteluissa ja alustavissa urakkakyselyissä.

Materiaalipaketti

Luonnosten perusteella laskemme tarjouksen rakennuksen materiaalipaketille ja tarjoamme materiaalipaketin rahteineen ja rakentamisessa tarvittavine suunnitteluineen. Mikäli arkkitehti suunnitelmat ovat jo olemassa, niin kartoitamme mahdollisuuden niiden mukaiseen materiaalipaketin tarjoamiseen ilman luonnossuunnittelun tekemistä. Yksinkertaiset rakenneratkaisut, kattavat rakennesuunnitelmat, valmiiksi oikeisiin mittoihin sahatut ja tarvittavilla loveuksilla varustetut runkotolpat, sekä teollisesti valmistetut kattoristikot tekevät runkorakentamisesta helppoa ja kustannustehokasta. Materiaalipaketin kauppa tehdään rakennuslupaehdolla, joka mahdollistaa kaupan purun ilman kuluja, mikäli rakennuslupaa ei jostain syystä myönnetä.

Suunnitelmat

Materiaalipakettiin sisältyy arkkitehti lupakuvista pohjapiirustus, leikkaus ja julkisivut. Suunnitelmat täydennetään suunnittelijamme toimesta kohdekohtaisilla tiedoilla, joten niiden täydentämiseen ei tarvita ulkopuolista suunnitelijaa. Toimimme rakennushankkeissa rakennussuunnittelijoina ja lisäämme tarvittaessa suunnitelmat Lupapisteeseen, jota usein rakennusluvan hakemisessa käytetään. Rakennuslupaan tarvitaan asemapiirustus, jonka tekeminen on mahdollista tilata suunnittelijaltamme. Perustussuunnittelua varten teemme perustuksen mittakuvan, sekä periaateleikkaukset. Perustussuunnittelu on myös mahdollista tilata suunnittelijaltamme, mutta päärakennesuunnitelijan töitä, jotka perustussuunnittelijalle usein määritetään emme pysty tarjoamaan muualla, kuin pääkaupunkiseudulla. Runkorakenteiden suunnittelu toteutetaan vasta rakennusluvan myöntämisen jälkeen, mutta rakenteiden periaateleikkaukset ja tiedot rakenneratkaisuista on saatavilla aikaisemminkin. Toimitamme suunnitelmat sähköisesti pdf ja dwg muodossa, sekä paperitulosteina tarvittaessa.

Suunnittelun rajoitukset

Autotallin ulkomitat suunnitellaan 600 mm jaolla, siten, että autotallin ulkomitat ovat: min. 4900 mm x 3100 mm ja tästä max. 10800 mm x 7200 mm. Rakennuksen kokonaiskorkeus määräytyy sisäkorkeuden, rakennuksen leveyden ja katto kaltevuuden mukaisesti. Vakio sisäkorkeus on 2465 mm, mutta autotallin on saatavilla myös madallettuna mallina 2250 sisäkorkeudella ja korotetulla 3175 sisäkorkeudella. Seinien runko on autotalleissa 42x148 ja eristämättömiä talleja on tämän lisäksi saatavilla 42x98 rungolla.

Ulkonäkö

Rakennuksen ulkonäköön voi vaikuttaa vesikatteella, kattomuodoilla, räystäsratkaisuilla, ulkoverhousvalinnoilla, ikkunoiden ja ovien valinnoilla, pielilaudoilla, nurkkalaudoilla ja väreillä. Tarjolla on Ruukin peltikatteet, Ormaxin tiilikatteet, Icopalin huopakatteet, ikkunoita kaikkiin tarpeisiin, laaja käyntiovivalikoima ja autotallin ovia aina 6000 mm leveyteen asti.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Timburg
  • Tuotesarja: Autotallit
  • Tuotenumero: TIM-AT-UNIIKKI
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero