Baaripöytä Adele kahdella baarituolilla valkoinen mahonki

Hinta: 859.90 /KPL
Tulossa varastoon arviolta 02.11.2020
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Adele baaripöytä ja kaksi baarituolia (sisältää istuinpehmusteet) on täydellinen pieni ruokailupaikka pieneen keittiöön ja nopeille aterioille. Baaripöydässä on laatikko ja kaksi ripustuskoukkua sivulla, lisäksi baaripöydän alla voi säilyttää baarituolia kun ne eivät ole käytössä. Pöydän ripustuskoukut ja laatikon vedin on antiikkikäsiteltyä messinkiä, joka tuo kalusteryhmään rustiikkisen vivahteen. Toimitetaan koottuna.

Adele on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Adele sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Adele-huonekalut ovat valkolakattuja ja sarjasta löytyy kalusteet ruokailutilaan, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Sarja valmistettu ammattitaitoisten puuseppien käsityöllä, mikä näkyy huonekalujen yksityiskohtien suunnittelussa ja laadussa. Huonekalut ovat suunniteltu kestämään vuosia.

Mitat
Pöytä
Korkeus: 85 cm
Pituus: 105 cm
Leveys: 50 cm

Tekniset tiedot
Väri: Valkoinen
Käsittely: Lakattu
Materiaali: Uunikuivattu massiivimahonki

Tuotetiedot
Tämä tuote on valmistettu sertifioidusta mahongista. Puumateriaali uunikuivataan ennen tuotantoa, puun halkeilemisen estämiseksi. Mahonki pohjakäsitellään, maalataan ja lakataan kestävän pinnan aikaansaamiseksi.

Ajattele!
Puumateriaalin kosteutta vähennetään 8% uunikuivaamalla. Tämän jälkeen materiaalin kosteus vastaa 40% ilmankosteutta 20 asteessa. Puu on elävä materiaali ja se elää ympäristön ilmankosteudesta riippuen. Jos ilma materiaalin ympärillä on kosteaa, puu laajenee hieman ja jos ilma materiaalin ympärillä on kuivaa, puu vastaavasti kutistuu hieman.  

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Nice Touch by Timburg
  • Tuotenumero: BYT121603
  • Väri: Valkoinen
  • Käsittely: Lakattu
  • Materiaali: Uunikuivattu massiivimahonki
  • Tuolien lukumäärä: 2 kpl
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero