Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTuotemerkit0 tuotetta ryhmässä:

Gardenlife piharakennukset

Gardenlife piharakennukset sopivat kaikille, joiden intohimo on remontointi ja rakentaminen. Näppärät tuotepaketit toimitetaan määrämittaan sahattuina, joten ne on helppo koota ja rakentaa suoraan kohteessa. Valikoima sisältää erilaisia pihakatoksia, varastoja, jätekatoksia, roskakatoksia ja vajoja, joista on iloa niin kotipihassa kuin vapaa-ajan asunnollakin. Selaa valikoimaa ja valitse kätevät tuotteet suoraan verkkokaupastamme. Suomalaista suunnittelua ja kotimaista puuta, Gardenlifen tuotteilla et voi epäonnistua!

Pystytä piharakennus itse nopeasti ja edullisesti

Kaipaatko pihaasi käteviä varasto- ja katosratkaisuja, joiden hinta on edullinen? Gardenlife piharakennukset ovat täydellinen ratkaisu sinulle, joka pidät remontoinnista ja rakentamisesta. Paketit toimitetaan kätevästi puuosina, joista rakennat itse tilaamasi kokonaisuuden alta aikayksikön. Osa puutavarasta sahataan rakennettaessa: yksityiskohdat löydät kunkin tuotteen yksittäisistä tiedoista. Huomaathan, että paketit sisältävät kaikki tarvittavat puuosat, mutta maalit, naulat, aluskatteet sekä muut tarvikkeet tilataan erikseen. Yksityiskohtien hiominen on myös antoisaa, sillä väri- ja tarvikevalinnoilla saat kruunattua rakennusprojektisi ja lisättyä työhösi oman jälkesi ja persoonallisen otteen.

Laadukkaat ja kestävät materiaalit

Gardenlife piharakennukset on suunniteltu kestämään Suomen karujakin sääolosuhteita, joihin liittyy usein lumikuormaa, sadetta, tuulta ja alhaisia lämpötiloja. Varmista säänkestävyys ja kosteussuoja tilaamalla vesikatteet lisävalikoimasta, jotta piharakennuksesi pysyy kuivana kesät talvet. Kun kaipaat lisää säilytystilaa tavaroille, urheiluvälineille ja muille esineille, piharakennuksista saat helposti lisävaraston. Niillä myös suojaat omaisuutesi luotettavasti. Täydennä tuotepakettia lukolla, salvalla ja muilla hyödyllisillä tarvikkeilla ja nauti sujuvammasta arjesta. Gardenlife on tyylikäs, kestävä ja edullinen valinta jokaisen suomalaisen pihaan!

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.9 tähteä. Tuotearvosteluja on 28.
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00