Homeenpoistajat

Näyttävätkö puutarhakalusteesi ja aitasi tylsiltä, likaisilta ja aikansa eläneiltä? Tiesithän, että oikealla käsittelyllä saat ne uuteen loistoonsa helposti ja nopeasti. Miksi hankkisit uudet kalusteet, jos vanhat ovat vain huoltoa vailla? Tehokkailla homeenesto- ja käsittelyaineillamme taiot puutarhakalusteistasi, aidastasi ja terassistasi uuden veroiset ja säihkyvät. Ihmeitä tekevät ja edulliset homeenesto tuotteet tilaat kätevästi Taloon.comista. Ja sitten vaan laitat taikasauvan heilumaan!

Homeenpoistajat kaikille puu-, rappaus ja betonipinnoille

Homeenpoistajat tekevät sekä maalatuista että maalaamattomistakin puupinnoista eläväisen ja kirkkaan näköisiä. Puutarhakalusteisiin ja aitoihin levität vedellä laimennetun seoksen parhaiten sienellä tai pehmeällä harjalla. Ole huolellinen ja vältä roiskeita esim. vaatteisiin ja käsittelemättömiin kalusteisiin, koska aine on valkaisevaa. Jos puutalosi julkisivu on päässyt homehtumaan, voit käyttää tätä ainetta myös siihen. Niin suurille pinnoille tarvitaan vähän erilaista levitystyyliä raitojen välttämiseksi, joten aine levitetäänkin alhaalta ylöspäin. Käsittelyn jälkeen sinun pitää muistaa huuhtoa pinnat huolellisesti puhtaalla vedellä ylhäältä alaspäin.

Taloon.com on paikka, josta löydät tehokkaat homeenpoistajat

Tehokkaat homeenpoistajat myös betonipinnoille löydät Taloon.comista. Ainetta voit käyttää myös kuitusementti- ja betonitiilikattoihin. Jos sinulla on kankaita sekä pressuja ja olet huolestunut niiden joutuvan homehtumista edesauttaviin kosteus- ja lämpöolosuhteisiin, kannattaa olla kaukaa viisas ja suojata ne mikrobeilta ennaltaehkäisevästi. Jos sinulla on hirsirakennus, jota et heti pääse pintakäsittelemään, on tämä juuri oikea tuote suojaamaan rakennuksesi. Jos säilytät esimerkiksi vihanneksia, voit myös suojata vihannes- sekä hedelmälaatikkosi tällä monikäyttöisellä homeen- ja lahonesto aineella. Meiltä hankit kätevästi pensselit ja sienet homeenpoistajien levitykseen. Löydät myös laadukkaat puunsuojat runsaista valikoimistamme helpottamaan rakennus- ja remonttiprojektejasi.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero