Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTuotemerkit0 tuotetta ryhmässä:

Ipocork

Kaikkihan haaveilevat lattiasta, joka on helppohoitoinen, kaunis ja pitkäikäinen. Näihin kaikkiin toiveisiin vastaa korkkilattia! Nyt voit tilata Ipocorkin laadukkaat ja kauniit korkkilattiat helposti kotiin toimitettuna Taloon.comista. Valitse kestävä korkkilattia kohtuulliseen hintaan.

Korkkilattia on lämmin ja huoleton

Nykyaikaisilla menetelmillä valmistetut ja pinnoitetut korkkilattiat ovat kestävyydessään vertaansa vailla. Taloon.comista löydät nyt kauniin valikoiman Ipocork-korkkilattioita, jotka voit tilata helposti kotiin toimitettuna. Oikein hoidettuna korkkilattiasta on iloa vuosikymmeniksi eteenpäin. Korkki on lattiamateriaalina hiljainen ja lämpimän tuntuinen ja se soveltuu erinomaisesti kodin kaikkiin kuiviin tiloihin. Monella on mielikuva, että korkki on arka materiaali, mutta nykyaikaisilla pinnoitteilla korkkilattia kestää aikaa ja kulutusta ja säilyttää ulkonäkönsä pitkään. Pinnan viimeistelyllä on saatu aikaan likaa hylkivä pinta imuri ja moppi onkin ainoa mitä tarvitset Ipocork-lattiasi huoltamisessa.

Ipocork-korkkilattia on helppo asentaa

Ipocork-korkkilattioissa on lukkopontti, jonka ansiosta lattia on helppo asentaa. Myös uiva asennustyyppi helpottaa ja nopeuttaa asennusta sekä vähentää kustannuksia.

Korkkilattia on ekologinen

Korkkilattiat valmistetaan korkkitammen kaarnasta, joka kerätään puuta vahingoittamatta. Niinpä korkki onkin uusiutuvat luonnonvara ja ekologinen materiaali. Korkki koostuu pienistä ilmasoluista, joiden ansiosta korkki on joustavan ja lämpimän tuntuinen. Luonnonmateriaaleista valmistettu korkkilattia on kestävä valinta.

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00