Kasvituet

Tarvitseeko puutarhasi puut suojaa tai marjapensaat ilmavuutta? Meiltä löytyy ratkaisut pihallesi.

Marjapensastuet

Marjapensastuella estät oksien painumisen maahan ja autat kasvia kantamaan painavan sadon. Kauniisti muotoiltu ja hyödyllinen Marjapensastuki sopii herukoiden, karviaisten ja pensasmustikoiden lisäksi myös koristepensaiden sekä isojen perennojen kuten pionien tuentaan. Tuki antaa ilmavuutta ja kasvit välttyvät paremmin taudeilta ja tuholaisilta. Tuen kokoa voit säätää pensaan koon mukaan.

Nerokkaan lukitusratkaisun takia Marjapensastuki on helposti ja nopeasti koottava. Tuote on mustaksi petsattua mäntyä ja petsi sisältää homeenestoaineen. Tyylikäs mattamusta sopii erinomaisesti yhteen puutarhan muiden värien kanssa, tasapainottaen pihan yleisilmettä.

Puun varusteet yhdessä paketissa

Puun varusteet -setissä saat kaiken tarvittavan tuen ja suojan, jonka nuori puu tarvitsee juurtuakseen ja kasvaakseen. Setti sisältää kaksi tukikeppiä, sidontaan sopiva tervanauhan ja kaksi suojaverkkoa. Tukikeppi ja sidontanauha tukevoittavat puun taimen paikoilleen juurtumisvaiheen ajaksi eli noin 3-5 vuodeksi. Jänisverkko ja myyräsuoja suojaavat puuta jyrsijöiltä.

Tilaa markkinoiden parhaat puutarhatarvikkeet Taloon.comista

Puutarhanlaitto on rentouttavaa ja palkitsevaa puuhaa, ja puutarhavälineet kannattaakin valita huolella laadusta tinkimättä. Kaunis piha ihan kutsuu viettämään aikaa ulos, joten siitä vain laittamaan pihaa edustuskuntoon Taloon.comin avustuksella!

Laitamme tilauksesi sinulle tulemaan nopeasti, tilaa samalla meiltä myös muu puutarhasi hoitoon tarvittava, kuten vaikkapa puutarhan käsityökalut istutusten hoitoon ja mullat ja muut maa-ainekset.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero