Leikkikeskus Jungle Gym Barn sis. kiipeilymoduuli, 120 kg hiekkaa ja sininen liukumäki

1664 €
Hinta: 1579.90 /KPL
ALE
84
Tulossa varastoon arviolta 04/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Barn on poikkeuksellisen tilava leikkikeskus, jonka mukana toimiteen tornin ja sinisen liukumäen lisäksi myös monipuolinen kiipeilymoduuli ja 120 kg hiekkalaatikkoon tarkoitettua hiekkaa. Tähän suureen leikkikeskukseen mahtuu leikkimään kerralla enemmänkin lapsia, joista jokainen viihtyy varmasti vuorollaan leikkikeskuksen ohjauspyörän äärellä. Leikkitornin oleskelutaso tarjoaa jopa 160 cm seisomakorkeutta ja se on jaettu kahteen osaan pienellä porrastuksella. Monimuotoiseen torniin voi nousta seinäkiipeilemällä tai tikkaita pitkin. Tornin alla on luonnollisesti myös hiekkalaatikko, jossa syntyvät varmasti kotikulmien parhaat hiekkaherkut. Jo muutenkin hyvin varustellun ja monipuolisen leikkitornin täydentää Climb Module X’tra -lisämoduuli, jonka keinu ja monipuoliset kiipeilymahdollisuudet pitävät lapset leikkien parissa entistäkin pitempään. Kiipeilymoduuliin pääsee kapuamaan sekä kiipeilyverkkoa että kiipeilyseinää pitkin, joten leikkikeskus sopii monenlaisille pienille seikkailijoille. Tämä erinomaisesti varusteltu leikkitornikokonaisuus ei jätä ketään kylmäksi.

Itse koottava leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Toimitukseen kuuluu muun muassa kiipeilyseinä- ja verkko, torniin kuuluva kiipeilyseinä, ohjauspyörä, punainen keinuistuin, tikkaat, 120 kg hiekkalaatikon hiekkaa, sininen liukumäki 265 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Tuotenumero: NSH-805-287CXSB
  • Takuu 24 kk
  • Valmistajan tuotenumero: 805-287CXSB
  • Pinta-ala: 497 x 423 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE-hyväksytty.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero