Leikkikeskus Jungle Gym Cabin sis. keinumoduuli, 120 kg hiekkaa ja sininen liukumäki

1127 €
Hinta: 1069.90 /KPL
ALE
57
Tulossa varastoon arviolta 04/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Cabin tarjoaa lapsille erinomaiset puitteet monenlaisiin leikkeihin! Tähän toimitukseen sisältyy Jungle Gym Cabin -perusmallin lisäksi kahden keinun keinumoduuli, pirteän sininen liukumäki sekä 120 kg erityisesti hiekkalaatikkoon tarkoitettua hiekkaa, joten kun leikkikeskus on asennettu, ovat ovet saman tien auki monenlaiseen puuhailuun. Kaksi keinua sisältävä Swing Module X'tra -keinumoduuli saa tuulen suhisemaan leikkivien kaverusten korvissa! Leikkitornin mukana tulevalla leikkikaukoputkella voi tähyillä ympäristön kiinnostavia tapahtumia samalla, kun sen alla olevassa hiekkalaatikossa rakennellaan hulppeita hiekkalinnoja, ja torniinkin pääsee kapuamaan kätevästi kahdelta puolelta.

Itse koottava leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla. Toimituksessa on mukana muun muassa kahdet tikkaat, leikkikaukoputki, kaksi punaista keinua, sininen 265 cm liukumäki, hiekkalaatikko ja keinu. Leikkitornin oleskelutaso on normaalia leveämpi ja katto on puuta.

Leikkikeskuksen runko on valmistettu painekyllästetystä puusta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE-hyväksytty.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Tuotenumero: NSH-805-283SXSB
  • Takuu 24 kk
  • Valmistajan tuotenumero: 805-283SXSB
  • Pinta-ala: 350 x 372 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero