Lokakuun tarjoukset päättyvät! Aikaa jäljellä:

Leikkikeskus Jungle Gym Club sis. kiipeilymoduuli ja liukumäki

Klikkaa tähtiä päästäksesi arvosteluihin
1127 €
Hinta: 1069.90 /KPL
ALE
57
Tulossa varastoon arviolta 04/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Club on kompakti, mutta silti monipuolinen leikkikeskus, jossa leikitään aidon puisen harjakaton alla! Toimitukseen sisältyvä Climb Module X'tra -kiipeilymoduuli tuo leikkikeskukseen valtavasti lisää toiminnallisuutta, kun pienet leikkijät pääsevät kapuavaan kiipeilumoduulin harjalle kahta erilaista kiipeilyseinää pitkin ja pääsevät keinumaan moduuliin kuuluvassa keinussa. Kun nämä ominaisuudet yhdistetään Jungle Gym Club -leikkitornin perusosaan, johon kuuluu myös liukumäki, saadaan vauhdikasta hupia tuntikausiksi. Kiipeilyn ja keinumisen lisäksi leikkitornista voi laskea alas liukumäkeä pitkin ja leikin lomassa voidaan rakentaa vaikka kokonainen hiekkakaupunki tai pyöräyttää mehevät kuppikakut hiekkalaatikossa tornin alla. Entistä enemmän vaihtelua leikkikeskukseen saa liittämällä liukumäkeen vesiletkun, jolloin liukumäki muuntautuu vesiliukumäeksi käden käänteessä.

Itse koottava leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Toimituksessa on mukana muun muassa tikkaat, kiipeilyseinä, kiipeilyverkko, punainen keinuistuin, vihreä liukumäki 220 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Jungle Gym
 • Tuotenumero: NSH-805-284NCX
 • Takuu 24 kk
 • Valmistajan tuotenumero: 805-284NCX
 • Pinta-ala: 256 x 528 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
 • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
 • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
 • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE-hyväksytty.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
 • Tuote on saanut keskimäärin 4 tähteä. Arvosteluja: 1.
 • Asiakkaiden kysymyksiä ja kommentteja:
 • 4 Hyvä kokonaisuus. Kokonaisuudessaan mainio. Miinuksena pihkapuu, valuva pihka sotkee kädet ja vaatteet.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero