Leikkikeskus Jungle Gym Club sis. liukumäki

727 €
Hinta: 689.90 /KPL
ALE
37
Tulossa varastoon arviolta 04/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Club on mainio pieni kerhotalo ja verraton kokoontumispaikka koko lapsijoukolle! Tämä liukumäen sisältävä leikkitorni on mitoitukseltaan kompakti ja siinä on klassinen, puinen harjakatto. Se suorastaan kutsuu seikkailuihin, sillä leikkitorniin noustaan tikkailla ja saavutaan klubitaloon, jossa on 160 cm seisontakorkeus. Leikkikeskus sopii hyvin pieneenkin puutarhaan ja sen alla on hyvin varusteltu hiekkalaatikko, jossa on mukavan varjoisaa rakennella hiekkalinnoja. Tornista voi kavuta alas tikkaita pitkin tai liukua vihreää liukumäkeä pitkin, ja mikäli helle yllättää, saa liukumäen muutettua viilentäväksi vesiliukumäeksi vain liittämällä siihen vesiletkun.

Itse koottava leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Pakkaukseen kuuluu muun muassa tikkaat, vihreä liukumäki 220 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Tuotenumero: NSH-805-284N
  • Takuu 24 kk
  • Valmistajan tuotenumero: 805-284N
  • Pinta-ala: 296 x 151 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
  • Pystypalkit: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE-hyväksytty.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero