Leikkikeskus Jungle Gym Cottage sis. keinumoduuli, 120 kg hiekkaa ja vihreä liukumäki

Klikkaa tähtiä päästäksesi arvosteluihin
1051 €
Hinta: 999.90 /KPL
ALE
51
Tulossa varastoon arviolta 03/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Cottage on viihdyttävä leikkikeskus, jossa on pirteän vihreä liukumäki ja kahden keinun keinumoduuli. Keinuissa voi ottaa huimat vaihdut ja mikäli pienille kiipeilijöille alkaa tulla kuuma kesäauringon alla, voi leikkitornin liukumäestä tehdä vaivatta vesiliukumäen yhdistämällä siihen vesiletkun. Leikkitornin puinen harjakatto suojaa leikkijöitä myös sateen sattuessa ja leikkitorni on erinomainen lähtökohta kaikille puuhille, oltiinpa sitten leikkimässä kotia, kauppaa tai vaikka merirosvolaivaa - kaikki onnistuu. Hiekkalaatikossa tornin alla voi istuskella kaikessa rauhassa ja vaikka leipoa herkullisia hiekkakakkuja. Toimitukseen sisältyy myös 120 kg hiekkalaatikkoon tarkoitettua hiekkaa, joten hiekkalaatikossa pääsee leikkimään heti, kun leikkikeskus on asennettu.

Toimituksessa on mukana muun muassa tikkaat, kaksi punaista keinuistuinta, vihreä liukumäki 265 cm, 120 kg hiekkaa, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Liukumäkeen on mahdollista liittää vesiletku ja siten aikaansaada vesiliukumäki. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Jungle Gym
 • Tuotenumero: NSH-805-270SXSG
 • Takuu 24 kk
 • Valmistajan tuotenumero: 805-270SXSG
 • Pinta-ala: 450 x 382 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
 • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
 • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
 • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkitorni toimitetaan täydellisenä, itse koottavana rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
 • Tuote on saanut keskimäärin 4 tähteä. Arvosteluja: 1.
 • Asiakkaiden kysymyksiä ja kommentteja:
 • 4 Lastenlasten huippu leikkipaikka. Helppo kasata,hyvät ohjeet. Kiikkuosa oli helposti muokattavissa isommaksi useammalle keinulle. Helppo laajentaa lisäosilla jälkeenkin päin.Alle tuleva hiekkalaatikko on aika pieni, mutta Mummola käyttöön aivan riittävä.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero