Leikkikeskus Jungle Gym Cubby sis. liukumäki ja keinumoduuli

1120 €
Hinta: 1064.90 /KPL
ALE
55
Tulossa varastoon arviolta 04/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Cubby on monipuolinen, liukumäellä varustettu leikkitorni, jossa on kaksi oleskelutasoa parvekkeineen, kiipeilyseinä ja keinumoduuli, jossa kaksi leikkijää mahtuvat keinumaan mukavasti rinnakkain. Tämä leikkikeskus tarjoaa hauskanpitoa tuntikausiksi päivästä toiseen myös sadesäällä, sillä suojaisan harjakaton alla on 160 cm seisomakorkeus. Leikkitorniin kiivetään kiipeilyseinän kautta ja leikit on helppo ottaa haltuun, sillä torniin kuuluu näppärä ohjauspyörä. Päätähuimaavien keinumishetkien jälkeen leikkijät voivat rauhoittua tornin alla olevassa hiekkalaatikossa. Liukumäkestä saa myös näppärästi vesiliukumäen liittämällä siihen vesiletkun.

Toimituksessa on mukana muun muassa kiipeilyseinä, kaksi punaista keinuistuinta, ohjauspyörä, keltainen liukumäki 265 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkaukseen kuuluu asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Tuotenumero: NSH-805-269SX
  • Takuu 24 kk
  • Valmistajan tuotenumero: 805-269SX
  • Vaadittava ala: 1190x1440 cm (sisältäen turva-alueen)
  • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkitorni toimitetaan täydellisenä, itse koottavana rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero