Leikkikeskus Jungle Gym Farm sis. kiipeilymoduuli, 120 kg hiekkaa ja vihreä liukumäki

1606 €
Hinta: 1524.90 /KPL
ALE
81
KPL
 • Toimitusaika:
  n. 1-2 viikkoa. Haja-asutusalueille harvempi jakelu.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää.
 • Rahti: Ilmainen toimitus!
Leikkikeskus Jungle Gym Farm on erinomaisesti varusteltu pienten farmarien suosikkileikkipaikka, jossa on vauhdikkaan vihreä liukumäki, kiipeilymoduuli ja 120 kg hiekkalaatikon hiekkaa. Keskuksen mukana toimitetaan periskooppi, jolla on hauska tähyillä ympäristöä, ja tähän malliin sisältyvässä kiipeilymoduulissa pääsee kapuamaan niin kiipeilyseinää kuin verkkoakin pitkin sekä ottamaan viilentävät vauhdit keinussa. Leikkitornin liukumäestä on runsaasti riemua myös kuumina päivinä, sillä kun liukumäkeen kiinnittää vesiletkun, muuttuu se käden käänteessä vesiliukumäeksi. Tornin alla oleva hiekkalaatikko on osittain ympäröity kaiteella ja siellä on mukava istuskella paahteisenakin päivänä suojaavan katon alla rakentelemassa hiekkalinnoja tai vaikka omia pienoisfarmeja. Tähän toimitukseen sisältyy myös 120 kg erityisesti hiekkalaatikkoon tarkoitettua hiekkaa, joten hiekkalaatikkokin on heti valmis käyttöön.

Toimituksessa on mukana muun muassa kiipeilyseinä ja -verkko, torniin kuuluva kiipeilyseinä, tikkaat, periskooppi, punainen keinuistuin, sininen liukumäki 265 cm, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjaksi sekä hiekkalaatikon kissaverkko. Pakkauksessa on mukana asennustarvikkeiden ja seikkaperäisten ohjeiden lisäksi myös tarvittavat vääntimen ja poran terät sekä kulmavatupassi. Toimitukseen kuuluu myös tarvittava määrä maa-ankkureita tuotteen turvalliseen kiinnittämiseen (perustornissa 4 kpl ja lisämoduulein varustetuissa malleissa yhteensä 6 kpl). Maa-ankkureiden ohjeiden mukaiseen asentamiseen tarvitaan esimerkiksi pikasementtiä (ei sisälly toimitukseen).

Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta ja se on testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Jungle Gym
 • Tuotenumero: NSH-805-272CXSG
 • Takuu 24 kk
 • Valmistajan tuotenumero: 805-272CXSG
 • Pinta-ala: 383 x 349 cm (lisäksi turva-aluetta noin 200 cm joka suunnassa, tarkemmat tiedot asennusohjeessa)
 • Pystypalkit ja lisämoduulin vaakapalkki: 68 x 68 mm
 • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
 • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkitorni toimitetaan täydellisenä, itse koottavana rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero