Leikkikeskus Jungle Gym Leikkiuniversumi 3 sis. liukumäet

2786 €
Hinta: 2644.90 /KPL
ALE
141
Tulossa varastoon arviolta 04/2021
Tilaa ilmoitus kun tuote on saatavilla:
Leikkikeskus Jungle Gym Leikkiuniversumi 3 on huikea, liukumäet sisältävä leikkitornikokonaisuus, johon mahtuu jopa 28 lasta leikkimään samanaikaisesti. Tällä leikkikeskuksella hieman suurempi puutarha muuttuu vaivatta todelliseksi lasten leikkiparatiisiksi, joka tarjoaa virikkeitä ja liikuntamahdollisuuksia lähes loputtomasti. Tässä kokonaisuudessa on mukana 2 leikkitornia, 3 lisämoduulia ja 2 muuta lisävarustetta sekä 2 liukumäkeä, joista kummatkin ovat pituudeltaan 265 cm. Leikkikeskuksen torneihin pääsee kiipeilemään useilla eri tavoilla ja montaa eri reittiä ja siirtymät tornista toiseen hoituvat näppärästi riippusiltoja pitkin. Mukana on tietenkin myös keinumisen riemua ja hiekkalaatikkoleikkien mahdollisuus. Toimitukseen kuuluu myös Tic Tac Toe -peli (ristinolla-peli) sekä Talking Tube -putkipuhelin, jolla voi hoitaa kommunikaation tornista maan tasalle.

Itse koottava leikkikeskus toimitetaan täydellisenä rakennussarjana, jossa puuosat on valmiiksi katkaistu tarvittaviin pituuksiin. Tuotekokonaisuus on painava, joten se toimitetaan osoitteeseenne kuorma-autolla.

Toimitukseen kuuluvat tikkaat, kiipeilyseinä, riippusilta, keinumoduuli kahdella keinulla, Tic Tac Toe -peli, Talking Tube -putkipuhelin, suodatinkangas hiekkalaatikon pohjalle, kissaverkko hiekkalaatikkoon, 2 x 265 cm liukumäki, tarvittavat maa-ankkurit ja paljon muuta.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Jungle Gym
  • Tuotenumero: NSH-805-332
  • Takuu 24 kk
  • Valmistajan tuotenumero: 805-332
  • Pinta-ala: 392 x 953 cm
  • Turvaetäisyys noin 200 cm tuotteen ympärillä. Tarkemmat ohjeet turva-alueesta pakkauksessa.
  • Pystypalkit: 68 x 68 mm
  • Vaakapalkit: 34 x 59 mm
  • Laudat: 16 x 95 mm
Leikkikeskuksen runko on painekyllästettyä puuta. Testattu ja tutkittu laatua sekä lasten turvallisuutta ajatellen (hyväksytty standardeilla EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9). CE -hyväksytty. Tarkoitettu yksityiseen käyttöön yksityispihassa. Julkiseen käyttöön (esim. taloyhtiöt) on myynnissä Hy-land -tuotesarja.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero