Liukuestematot

Kylpyhuoneeseen lisää pitoa tuova liukuestematto on kannattava apuväline erityisesti ikääntyneille sekä lapsiperheille. Märällä laattalattialla on helppo liukastua, joten matto on helppo tapa vähentää kotona tapahtuvia tapaturmia ja loukkaantumisia. Taloon.comista tilaat helposti ja nopeasti eri kokoiset liukuestematot niin suihkuun kuin kylpyammeeseenkin.

Liukuestematto estää liukastumisia

Suurin osa erilaisista tapaturmista tapahtuu joko kotona tai vapaa-ajalla, ja suurin osa näistä tapaturmista on erilaisia kaatumisia ja liukastumisia. Kaikenikäiset kaatuvat, mutta kaatumisten määrä sekä niistä aiheutuvat riskit kasvavat huomattavasti vanhetessa. Kotona vaarallisimpia paikkoja liukastumisille ovat kylpyhuoneet, sillä märkä lattia tai kylpyammeen pohja voivat olla erittäin liukkaita. Liukuestematto on helppo ja edullinen tapa vähentää liukastumisia ja kaatumisia ja sitä kautta niihin liittyviä riskejä. Liukuestematto on hyvä asettaa kylpyammeen tai suihkualtaan pohjalle, jolloin suihkussa on turvallisempaa olla. Liukuestematot ovat erittäin suositeltavia vanhemmille henkilöille, mutta ne ovat avuksi myös esimerkiksi lapsiperheiden arjessa, kun liukastumisen riski vähenee kiemurtelevaa lasta pestessä.

Liukuestematot ja suihkumatot helposti verkosta

Taloon.comin valikoimista löydät näppärästi eri kokoisia ja mallisia liukueste- ja suihkumattoja sopimaan niin kylpyammeen kuin suihkualtaankin pohjalle. Tukevasti paikoillaan pysyvät matot myös tuntuvat miellyttäviltä jalan alla, ja ne pitävät jalkapohjat irrallaan kylmistä laatoista tai posliinista. Tutustu Taloon.comin valikoimaan ja tilaa kätevä liukuestematto auttamaan arjessa ja tekemään kodista hieman turvallisempi paikka kaikenikäisille.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero