Lumenpudottimet

Lumenpudotin on kätevä lumityökalu, jolla voit pudottaa lumet katosten ja matalien rakennusten katoilta seisomalla itse turvallisesti maan kamaralla. Lumenpudotus onkin aina parempi tehdä vaikka vähän liian aikaisin kuin liian myöhään. Katolla kiipeily voi olla vaarallista, joten jos et aio turvautua lumenpudotuksessa ammattiapuun, on parempi tehdä se mahdollisimman turvallisesti. Maasta käsin käytettävässä lumenpudottimessa on pitkä varsi ja päässä lapion kuuppaa muistuttava osa, jolla lumi vedetään alas katolta. Kun varsi on tarpeeksi pitkä, voit itse seistä turvallisen matkan päässä niin, ettei putoava lumi aiheuta sinulle vaaraa. Taloon.comin valikoimasta löydät lumenpudottajat turvalliseen lumenpudotukseen.

Vältä vahingot ja vaaratilanteet pudottamalla lumet ajoissa

Katoille kasautuva paksu lumikerros ei ole riski ainoastaan talon rakenteille, vaan myös pihalla liikkuville ihmisille sekä omaisuudelle. Raskas lumi voi painaa rakenteita ja aiheuttaa vuotoja ja muita vaurioita. Suunnittelematta katolta alas vyöryvä lumi taas on vaarallista, jos alle sattuu esimerkiksi jalankulkija tai auto. Omakotitalojen katot yleensä ottaen kestävät paksunkin lumikuorman, mutta pihan lisärakennukset eivät aina ole yhtä vankkarakenteisia ja putoava lumi voi saada ikävää jälkeä aikaan, vaikka se putoaisi vain yksikerroksisen rakennuksen katolta alas.

Taloon.comista saat kaikki tarpeelliset työvälineet Suomen talvikauteen

Pohjoisen olosuhteissa lumityöt ovat jokatalvinen askare, joka vaatii oikeanlaiset ja hyvät työvälineet. Miksi et siis lumenvetimen lisäksi ostaisi samalla vaivalla myös muut lumityövälineet ja -koneet. Taloon.comissa on erinomainen valikoima kaikkea, mitä suomalainen voi talven keskellä tarvita. Tutustu laajaan ja laadukkaaseen lumilinkojen valikoimaan sekä muihin kevyempiin työvälineisiin, joilla lumet häviävät käden käänteessä niin pihalta, portaista kuin poluiltakin. TIlaa lumityökalut helposti netistä!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 4.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero