Recticel-lämmöneristeet

Recticel Insulation on Euroopan suurimpia polyuretaanin valmistajia, jonka tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Kaikki Recticel-eristeet ovat CE-merkittyjä ja lisäksi niille tehdään vapaaehtoinen Keymark-laatutarkastus, joka on eurooppalainen laatujärjestelmä.

Recticel-polyuretaanilevyt ovat turvallinen tapa eristää talosi

Recticel-eristelevyt ovat monipuolisia alumiinipintaisia rakentajan ja remontoijan eristelevyjä, jotka sopivat kaikkeen rakennusten sisäpuoliseen eristämiseen niin kosteissa kuin kuivissa tiloissa. Polyuretaanilevy soveltuu erityisesti saunan seinien ja kattojen sekä kosteiden tilojen kattopintojen lämmöneristeeksi.

Hyvin eristetyssä talossa on hyvä ja lämmin asua. Silloin ei viima puhalla nurkista sisään, eikä varpaita palele. Hyvin eristetyssä talossa on myös matalammat lämmityskustannukset, koska lämpö ei karkaa joka nurkasta suoraan ulos. Polyuretaanilevyillä eristät kotisi turvallisesti

Lue lisää ▼
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero