Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
 • Myyntipalvelumme palvelee,
  kun haluat:
 • - Tilata tuotteen puhelimitse
 • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

 • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
 • - Tietoa tilauksesi tilasta
 • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
Soita ja tilaa 010 440 9200 Puhelinmyyntipalvelu 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18

Robottiruohonleikkurin asennuspalvelu yli 1000 m2 laitteille

Klikkaa tähtiä päästäksesi arvosteluihin
Asennusken maakunta

HINTA:
340 /kpl

% sis. 24% ALV
Määrä: kpl
 • Toimitusaika: n. 2-4 viikkoa.
 • Rahti: Ilmainen toimitus!

Robottiruohonleikkurin asennuspalvelu

Asennukset suorittavat robottiruohonleikkureihin erikoistuneet asentajaverkostomme asentajat, joilla on vankka kokemus leikkureiden asentamisesta ja tietämys laitteiden toiminnan mahdollisuuksista ja rajoitteista. Luotettavien ammattilaisten toimesta tehdyllä asennuksella varmistat, että työt tehdään sovittuna aikana, sovitulla toimitussisällöllä, asennusohjeita noudattaen ja laadukkaasti.

  Palvelun saatavuus

  Palvelu on saatavilla Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Varsinais-Suomen alueella, pois lukien saaret ja saaristo. Asennuspalvelu on ostettavissa ympäri vuoden, mutta asennukset suoritetaan 1.5.-30.9. välisenä aikana. Asennukset pyritään toteuttamaan kahden viikon sisällä tilauksesta.

   Palveluun sisältyy

   Palvelu sisältää asennuksen suunnittelun, rajakaapelin asennuksen max. 250 metriä tilaajan tarvikkeilla, latausaseman asennuksen, tarvittavat kytkennät, laitteen käyttöönoton ja laitteen käyttöopastuksen perustoimintojen osalta. Rajakaapelit upotetaan nurmialueella maanpinnan alle kaapelin upotuskonetta käyttäen aina kun se on mahdollista. Leikkuualueilla olevien esteiden kierrossa osa kaapeleista saatetaan joutua toteuttamaan pinta-asennuksena.

    Palveluun ei sisälly

    Rajakaapelit ja muut asennustarvikkeet, pihan siivous, nurmialueen kunnostustyöt, raja-alueiden rakennustyöt, sähkötyöt, mahdolliset sähkökaapelin upotustyöt ja kaapelin upotukset nurmialueen ulkopuolisilla alueilla.

     Lisätyöt ja lisätarvikkeet

     Rajakaapelia saattaa olla tarve asentaa enemmän, kuin mitä perusasennukseen sisältyy. Asennus voidaan toteuttaa lisätöinä 0,5 € / m lisähintaan tilaajan rajakaapeleita käyttäen. Rajakaapeli voidaan myös hankkia asentajalta 0,5 € / m lisähintaan. Lisätarvikkeet ja työt tilataan suoraan asentajalta ja asentaja laskuttaa tilaajaa.

      Asennukseen valmistautuminen

      Asentaja on puhelimitse yhteydessä palvelun tilaajaan muutaman arkipäivän sisällä tilauksesta asennusajankohdan sopimisen merkeissä. Ennen sovittua asennusajankohtaa tulisi nurmialueelle suorittaa mahdolliset tarvittavat kunnostustyöt, kuten kuoppien täyttämiset ja esteiden poistamiset. Nurmialue tulisi myös leikata max. viikko ennen asennusta. Robottileikkurin latausasemalle pitää olla sähkövaraus ja näin aseman läheisyydessä tulisi olla maadoitettu vikavirtasuojan takana oleva pistorasia. Max. etäisyys pistorasian ja latausaseman välillä riippuu latausaseman liitinjohdon pituudesta, joka yleensä on ~8 m, mutta on varmistettava mallikohtaisesti.

       Ennen asennusta

       Asennuksen alkaessa tulisi palvelun tilaajan, tai hänen valtuuttamansa henkilön olla asennuspaikalla. Asentajan kanssa käydään lävitse asennusalue, esteiden kiertojen toteutukset, latausaseman sijainti ja mahdolliset asennusalueella olevat kaapeloinnit ja putkitukset. Samalla määrittyy mahdolliset lisätyön ja lisätarvikkeiden tarpeet, sekä arvioitu asennusaika. Järjestelmän käyttöopastus edellyttää paikalla oloa asennuksen valmistumisen jälkeen. Tämä ei ole välttämätöntä järjestelmän käyttöönottamiseksi, mutta on suositeltavaa.

        Robottiruohonleikkurin asennuksen kotitalousvähennys

        Robottiruohonleikkurin asennus yksityishenkilölle kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen ja sitä voi saada enintään 2400 EUR vuodessa. Vähennys on 50% arvonlisäverollisesta työn osuudesta ja vähennys suoritetaan ensisijaisesti ansio- ja pääomatulojen verosta. Omavastuun osuus kotitalousvähennyksessä on 100 EUR (v. 2018).

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Asennuspalvelut
 • Tuotenumero: asennus-robotti-2000
 • Asennuspalvelu yli 1000 m2 robottiruohonleikkureille
 • Saatavuus: Uusimaa, Kanta-Häme ja Varsinais-Suomi, pois lukien saaret ja saaristo
 • Helppoa ja luotettavaa
 • Kotitalousvähennys

Asennuspalvelu sisältää:

 • Asennuksen suunnittelun
 • Max. 250 m rajakaapelin asennuksen (ylimenevästä määrästä lisähinta)
 • Lastausaseman asennuksen ja kytkennät
 • Laitteen käyttöönotto ja käyttöopastus perustoimintojen osalta
0.00