Sukat ja pohjalliset

Jäätyvätkö jalkasi viimalla ja pakkasella, etkä voi olla ulkona 10 minuuttia kauempaa? Eikö mummon kutomista villasukista ole enää mitään jäljellä, vai etkö vain yksinkertaisesti löydä niitä? Älä vaivu vielä epätoivoon, sillä molemmissa tapauksissa apu on lähellä. Taloon.comista löydät laajat valikoimat lämpimiä sekä kulutusta kestäviä sukkia ja pohjallisia, jotka on tarkoitettu lämmittämään jalkojasi kovissakin olosuhteissa.

Lämpimät sukat ja pohjalliset – hyvästi palelevat varpaat

Vanhoistakin talvikengistä saat lämpimät ja lähes uuden veroiset, jos olet varustautunut hyvin kylmien ja koleiden talvipäivien varalle. Sen teet parhaiten hankkimalla kunnolliset sukat ja pohjalliset. Juuri sinun jalkaasi muotoutuvilla pohjallisilla saa kävelymukavuutesikin uusia ulottuvuuksia. Kuljet kuin pumpulissa koko päivän jalkaasi tukevien pohjallisten ansiosta, ilman että jalkasi väsyneinä tai huonon asennon takia särkevät. Anatomisesti muotoilluissa pohjallisissa on myös vaimennus kantapäissä sinun mukavuuttasi ajatellen. Materiaalina on lämmin huopa tai tehokkaasti kosteutta imevä polyuretaani.

Taloon.com valitsee asiantuntevasti sukat ja pohjalliset

Tarvitessasi paloturvallisia sukkia olet tullut juuri oikeaan paikkaan, koska puuvillaiselta ja pehmeältä tuntuvien sukkiemme valmistusmateriaali reagoi kuumuuteen ja liekkeihin muodostaen kestävän, palosuojatun pinnan. Antistaattinen suoja myös estää varauksen muodostumista kehoosi. Olet jo lapsena oppinut tuntemaan pukeutumisen merkityksen unohtaaksesi sen sitten teini-iässä. Vähän vanhempana ja viisaampana se sitten kummasti taas palautuu mieleen ja kaikki jalkoja lämmittävät tuotteet ovat enemmän kuin tervetulleita. Villasekoitteiset, lämpimät ja kestävät sukkamme pitävät jalkasi mukavan lämpiminä koko päivän ja takaavat jalkojesi hyvinvoinnin. Parhaista materiaaleista ja komponenteista valmistetut sukat ja pohjalliset odottavat tilaajaansa Taloon.comissa. Äläkä unohda, että lämpimät alusvaatteet, sekä työhaalarit ovat myös osana hyvinvointiasi ja liitä ne näppärästi samaan tilaukseen!

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero