Vallila Kelohonka

Vallilan upea Kelohonka-kuosi tuo metsämystiikkaa sisustukseen niin matoissa kuin verhoissakin. Kuosin on suunnitellut Tanja Orsjoki vuonna 2008, ja se kuuluu Vallilan klassikkomalleihin. Suomalaista sielunmaisemaa puhuttelevassa kuosissa on kuvattu taivasta kohti kurottavia mäntyjä, ja sen värimaailma ja rohkea muotokieli sopivat monenlaiseen sisustukseen. Uudet verhot tai matto piristävät sisustusta nopeasti ja pienellä vaivalla. Tutustu Vallila Kelohonka -tuotteisiin ja tilaa omasi helposti Taloon.comista!

Vallila Kelohonka sopii monenlaiseen tyyliin

Suomalaiseen kansallismaisemaan kuuluvat hongat ovat Vallila Kelohonka -kuosin ydin. Tekstiilien värit vaihtelevat alkuperäisestä, hillitystä harmaasta kirkkaampiin värisävyihin, joten kuosi on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen. Näyttävän graafinen ilme toimii verhoissa ja matoissa huoneen katseenvangitsijana varastamatta kuitenkaan kaikkea huomiota muulta sisustukselta. Sivuverhojen lisäksi Taloon.comin valikoimissa on erilaisia ja erikokoisia Vallila Kelohonka -mattoja, jotka sopivat erilaisiin tiloihin. Kelohonka-kuosi on näyttävä niin pidemmissä käytävämatoissa kuin pienemmissäkin matoissa, joten kuosia voi hyvin käyttää huoneen koosta riippumatta. Laadukkaasti valmistetut tekstiilit kestävät käyttöä ja aikaa, joten niihin panostaminen on kannattavaa.

Vallila Kelohonka -tuotteet kätevästi Taloon.comista!

Vallilan kaikki tuotteet suunnitellaan ammattitaidolla Suomessa. Perheyrityksenä toimiva Vallilla tunnetaan näyttävistä kuoseistaan ja hyvästä laadustaan. Kelohonka-kuosi on hyvä esimerkki Vallilan rohkeasta muotokielestä, joka sopii hyvin suomalaiseen sisustukseen. Uudet verhot tai matto ovat helppo ja nopea tapa piristää sisustusta ja tuoda kotiin omaan persoonallista tyyliä. Tutustu Taloon.comin Vallila Kelohonka -tuotevalikoimaan ja tilaa mieleisesi nyt kätevästi verkosta.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero