Soita ja tilaa 010 440 9200 Puhelinmyyntipalvelu Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18 Su 12-18

Uretaanivaahto Sika Boom-G pistoolikäyttöinen 750ml

Klikkaa tähtiä päästäksesi arvosteluihin
Hinta: 8.20 /KPL
KPL
 • Toimitusaika:
  n. 2-5 arkipäivää. Haja-asutusalueille harvempi jakelu.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää.
 • Toimituskulut tälle tuotteelle:
  -kun tilaus yhteensä alle 200 €: Rahti 9 €
  -kun tilaus yhteensä yli 200 €: Rahti 0 €
Pistoolikäyttöinen polyuretaani eristysvaahto tiivistyksiin ja eristyksiin. Pistooli mahdollistaa tarkemman annostelun.

Polyuretaanisolumuovinen, monikäyttöinen pursotettava painepakkauksessa oleva eristysvaahto, joka kovettuu ilman kosteuden vaikutuksesta. Soveltuu uudis- ja korjausrakentamiseen.

Helppokäyttöinen. Tarttuu hyvin useimpiin rakennusmateriaaleihin: betoni, sementtilaasti, kivi, puu jne. Itsestään laajeneva vaahto. Hyvä lämmöneriste - ei kylmäsiltoja.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Sika
 • Tuotenumero: JJ-59-36tuzc
Työstölämpötila: +5°C - +30°C
 • Tuote on saanut keskimäärin 4 tähteä. Arvosteluja: 1.
 • Asiakkaiden kysymyksiä ja kommentteja:
 • 4 Olen aikaisemmin käyttänyt tuotetta kun eristin kesämökin välikattoa.Nyt olen asentanut uretaanilevyt kesämökin lattian alle.Olen asentanutlevyt "alakautta", jolloin olen joutunut ruiskuttamaan vaahtoa alhaalta ylös. Tilanpuutteen johdosta olen joutunut tällöin pitämään pulloa väärässä asennossa, jolloin pullosta on ajoittain tullut ulos vain ponnekaasua. Tämän johdosta pulloon on jäänyt käyttämättä uretaanivaahtoa.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero