Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit1 tuotetta ryhmässä:

Vipukirves

Vipukirves on uudenlainen kirves, jolla saa lisää halkaisuvoimaa perinteisiin kirveisiin verrattuna. Kirveen parempi halkaisukyky perustuu sen epätasaiseen terään, joka nimensä mukaisesti vipuaa eli erottelee klapit toisistaan. Kun terä osuu puuhun, se kääntyy ja toimii samalla vipuna. Vipukirves käy vain vähän pölkyn päässä ja vipuvoima vääntää klapit sivulle kuten rautakanki. Vipukirveessä on erinomainen vääntövoima, ja sen halkaisuvoima on moninkertainen tavalliseen kirveeseen verrattuna.

Vipukirveellä polttopuita helposti ja turvallisesti

Vipukirvestä käyttäessä lyöntitekniikka on erilainen, sillä otetta pitää vähän löysätä terän osuessa halkoon. Et siis tarvitse niin paljon voimaa kuin perinteisissä kirveissä. Verrattuna perinteisiin kirveisiin työ käy todella kevyesti, ja kirveestä on miellyttävä pitää kiinni. Koska Vipukirveen terä vain käy pilkottavan puun päällä, niin pitkällä varrella saadaan hyvä lyöntinopeus ja osumatarkkuus, eikä se osu ohilyönnillä jalkaasi. Näin Vipukirves on myös turvallisempi kirves.

Vipukirveellä taittuu niin isot ja pienetkin puut

Pilkottavan puu saa olla halkaisijaltaan vaikka kuinka suuri, koska Vipukirveellä pilkkominen voidaan aloittaa turvallisesti puun ulkoreunasta. Isommatkaan puut eivät siis ole Vipukirveelle ongelma.

Vipukirveellä klapien teko on hauskaa

Jo useat käyttäjät ovat kommentoineet Vipukirvestä, että halkomista on ollut vaikea tauottaa nyt kun se on uudella työkalululla niin hauskaa! Riemulla ei ole rajaa, kun puu halkeaa kirveen terän alla. Kirves ei jää pölkkyyn kiinni eikä nouse kirveen mukana ilmaan, sillä Vipukirves vipuaa eli erottelee klapit toisistaan. Pölli pysyy kiinni paikallaan seuraavaa iskua varten. Kirves on heti lyöntivalmis! Kirves on omiaan niin omakotitalossa kuin kesämökilläkin, jossa tarvitaan nopeasti polttopuita.

Hanki sinäkin tämä "lyömätön" kirves ja tilaa itsellesi Vipukirves jo tänään Taloon.comista!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Leveraxe Classic MX
79.90 € 99.00 €
Vipukirves
Leveraxe Classic MX ALE 19%
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
0.00