Weber hiiligrillit

Maailmankuulut Weber hiiligrillit hankit helpoiten Taloon.comista. Valikoimissamme on niin Weberin perinteiset pallogrillit tai brikettigrillit sekä pienet retkigrillit kesän picniceille ja muille retkille. Perinteinen hiiligrilli on varma ja helppo valinta ja grilliksi ja briketeillä grillaaminen antaa miellyttävän arominen ruualle. Weber hiiligrillin paistoala vaihtelee 47 ja 57cm:n välillä, joten ruokaa mahtuu kypsymään yllättävän paljon kerralla. Pienten Smokey Joe -grilline paistoala on 37cm, joten retkelläkin saat mukavan määrän ruokaa valmistettua kerralla.

Weber hiiligrillit pihalle tai retkelle

Weberin Go-Anywhere -malliston pienikokoinen brikettigrilli on helppo ottaa mukaan vaikkapa asuntovaunuun tai veneeseen ja ottaa esille tarvittaessa. Siten sinulla on aina mahdollisuus nauttia grilliherkuista ajasta ja paikasta riippumatta. Uskomatonta mutta totta, pienellä Go-Anywhere -grillillä onnistuu myös savustaminen. Siksi se onkin myös kalamiehen retkigrilli numero yksi. Smokey Joe -grillissä on myös kätevä kantokahva, jonka avulla grilli kulkee mukana helposti. Pihagrilliksi terassille tai kesäkeittiöön soveltuu parhaiten Weberin pallogrilli. Tyylikkään perinteisen grillin ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja saat varmasti onnistuneen lopputuloksen.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.8 tähteä. Tuotearvosteluja on 10.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero