Ekovilla puhallusvilla

Ekovilla-puhallusvilla on tehokas lämpöeriste, joka valmistetaan pääosin kierrätetystä puukuidusta. Sen hyviin puoliin kuuluvat muun muassa hyvä hengittävyys, ekologisuus ja erinomainen lämmöneristävyys. Kun talon eristäminen tulee ajankohtaiseksi, kannattaa tutustua Taloon.comin Ekovilla-puhallusvillojen valikoimaan. Kauttamme tilaat lämmöneristeet tehokkaasti ja nopeasti riippumatta siitä, oletko rakennusalan ammattilainen vai omatoiminen rakentaja.

Ekologinen valitsee Ekovillan

Rakentamisella kuten muullakin ihmisen toiminnalla on ympäristövaikutuksia. Luontoystävällisessä rakentamisessa itse rakentamisen lisäksi otetaan huomioon myös se kuormitus, joka rakennusmateriaalien tuotannosta on syntynyt. Ekovilla-puhallusvilla on erinomainen valinta rakentajalle, joka hakee ekologista lämmöneristysvaihtoehtoa. Se on puhdas luonnon tuote, jonka ympäristösaavutukset eivät rajoitu vain luonnonmukaisuuteen. Ekovilla-puhallusvilla on nimittäin valmistettu pääosin kierrätetystä puukuidusta. Puhallusvillassa vanhat sanomalehdet saavat näin uuden elämän. Ekovilla-puhallusvillan uudelleenkierrättäminen on myös mahdollista.

Laadukas puhallusvilla lämmittää ja hengittää

Ekovilla-puhallusvilla on valmistettu puukuidusta. Puukuitu muodostuu solukosta, jonka sisälle jää ilmaa. Solukon sisällä oleva ilma toimii tehokkaana lämmöneristeenä, samaan tapaan kuin eläinten talviturkin väleihin jäävät ilmataskut pitävät eläimen ihon lämpimänä. Todella hyvän lämmöneristävyytensä lisäksi Ekovilla-puhallusvilla tasaa ilmankosteutta tehokkaasti. Puhallusvillalla on korkea kosteuskapasiteetti, eli sen ominaisuudet eivät muutu vaikka ilmankosteus nousisikin. Ekovilla-puhallusvilla vastaanottaa ja luovuttaa ilmankosteutta ympäristönsä tilanteen mukaan. Kosteuden määrä vaikuttaa siihen, millaisena koemme eri lämpötilat. Hyvin kosteutta tasaava eristevilla mahdollistaa sen, että ilman lämpötilaa voidaan laskea ilman että ilma tuntuu kylmemmältä. Alempi huoneenlämpö on ekologinen valinta ja tuo säästöä lämmityskustannuksissa. Tilaa jo tänään laadukkaat puhallusvillat Taloon.com-verkkokaupasta! Tehokas lämmöneristys on vain muutaman klikkauksen päässä!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.8 tähteä. Tuotearvosteluja on 4.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero