Ruukki Finnera kattopelti

Laatutietoisen valinta on Ruukin valmistama kestävä peltikate, joka kestää hyvin meidän vaihtelevat sääolosuhteemme, kesän lämmön ja talven pakkaset. Kaunista, asennusvalmiista paloista tehtyä peltikatetta on saatavissa eri väreissä, kuten punaisena, tummanruskeana ja mustana. Voit valita talosi ulkomateriaalin väriin sopivan katon. Samalla voit vaikka pistäytyä katsomassa talosi ulkomateriaaliin ja pihasi tyyliin sopivat piharakennukset. Tule meille kannattaville ostoksille!

Ruukki Finnera peltikate on viisaan rakentajan järkiratkaisu

Laadukas Ruukki Finnera peltikate on pitkäaikainen ratkaisu, joka kestää vuosikymmenet yhtä tyylikkäänä. Kestävyydestä kertoo jo valmistajan antama 15 vuoden esteettinen takuu ja 40 vuoden tekninen takuu. Tuote on hyvin säänkestävä ainutlaatuisen etureunataitoksensa vuoksi. Kestävä lopputulos on kaunis ja saumaton. Hyödynnä myös tarjoukset ja kampanja-alennukset. Meiltä löydät myös yleistiivisteen, joka asennetaan molemmin puolin harjalistan alle. Sitä myydään metritavarana, ja se sisältää kiinnitysliiman ja suojateipin. Käy myös katsomassa kattoon sopivat, saman valmistajan sadevesijärjestelmät valikoimastamme. Tule aina kannattaville ostoksille Taloon.comiin!

Taloon.com toimittaa Ruukki Finnera peltikate tarvikkeet

Ruukki Finnera peltikate on hyvin helppo ja nopea asentaa. Peltikatto kootaan helposti jo asennusvalmiista paloista. Tämä peltikate sopii yhtä hyvin niin autotalleihin ja piharakennuksiin kuin omakotitaloihinkin kattomateriaaliksi. Ruukin peltikaton toimitus tapahtuu Heavy Express toimituksena nosturikuorma-autolla haluamaasi paikkaan. Rahti lasketaan määrän ja postinumeron perusteella. Voit myös itse laskea rahtisi peltikatteen tilaussivulla syöttämällä siellä olevaan kenttään postinumeron ja määrän. Verkkokaupastamme löytyvät myös erikseen tilattavat lisätarvikkeet, kuten kateruuvit, harjalistat sekä päätylistat. Tyylikkäät takat ja piiput tilaat myös viisaasti samasta osoitteesta!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 4.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero