Ruukki Tiilikainen

Ruukki Tiilikainen on erittäin laadukas peltikatto, joka jäljittelee tyylikkäästi tiilikaton ilmettä. Tiilikainen kattopelti on saatavilla monissa eri värisävyissä. Siten saat soinnutettua uuden kattosi täydellisesti talosi julkisivuun. Kun valintasi on Tiilikainen katto, pääset nauttimaan Ruukin innovatiivisesta tuotekehityksestä ja pettämättömästä laadusta käytännössä. Selaa valikoimaamme ja tilaa tämä tuotemerkin suosituin kattomalli edullisesti netistä!

Tiilikainen kattopelti on ihanteellinen valinta moneen kohteeseen

Tiilikainen peltikatto on suunniteltu suomalaiselle rakentajalle. Se on täydellinen ratkaisu erilaisiin rakennuskohteisiin ja sopii yhtä hyvin omakotitaloon kuin asuinkerrostaloonkiin, vapaa-ajanasunnosta ja rivitalosta puhumattakaan. Tuotteen neliöhinta on edullinen, sillä sen hinta-laatusuhde on täysin kohdallaan. Suunnittele kattoremontti tai uudisrakentaminen huolella: tuotekorteista löydät tarkat ohjeet kattopeltien ja erilaisten tarvikkeiden menekin laskemiselle. Uuden katon asennus on myös helppoa, sillä tuotteen mukana seuraa yksinkertainen ja selkeä asennusohje. Kattoremontti käy kuin leikki, kun ohjeet ovat kohdallaan ja käytössä ovat laatutuotteet!

Tiilikainen peltikatto on laadukas ja kestävä valinta

Laadukkaiden materiaalien ansiosta Ruukki Tiilikainen kestää monenlaisia sääolosuhteita. Pohjolan karut sääolosuhteet eivät ole tälle katolle ongelma! Purex on materiaalina erittäin vahva, ja se vastustaa tehokkaasti korroosiota. Kattosi pysyy siis erittäin pitkään ruosteettomana ja myös ulkonäöltään moitteettomana. Teräskatto on myös materiaalina ekologinen, sillä joskus useiden vuosikymmenien päästä katon tullessa elinkaarensa päähän se voidaan kierrättää 100-prosenttisesti. Kun valintasi on Tiilikainen-katto, voit tilata kaikki hyödylliset oheistuotteet samalla kerralla. Panosta siis toimivaan sadevesijärjestelmään ja kattoturvallisuustuotteisiin. Kun rakennat kaiken kerralla hyvin, kattosi kestää vuosien ajan uuden veroisena. Kun teet tilauksen verkkokaupastamme, tuotteiden hinta on aina todella kilpailukykyinen!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.6 tähteä. Tuotearvosteluja on 38.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero