Classic-silence

Ruukki Classic® Silence C on teknisesti ja ulkonäöllisesti upeasti viimeistelty katto. Lisäksi se on jopa 75 % hiljaisempi kuin perinteinen peltikatto. Tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin ja soveltuu myös loiville kattokaltevuuksille.

Ruukki Classic-silence teknistä ylivoimaa

Tehdasvalmisteiset myrskytiivistykset pontissa, sauman sulkimet sekä ääniä vaimentava ja ulkonäköä parantava Silence-materiaali, joka toimii myös antikondenssiratkaisuna. Ei erikseen asennettavia tiivistenauhoja, profiilien käsittely työmaalla on helpompaa ja asennusaika on lyhyempi. Mikroprofilointi tekee katon kiinnityksestä helpompaa ja sallii entistä paremmin teräskaton luonnollisen lämpölaajenemisen. 100% suomalainen tuote 50 vuoden takuulla. Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys mikäli remontoit.

Teetkö uutta vai remontoitko? Meiltä saat kaiken tarvittavan

Laitamme tilauksesi sinulle tulemaan niin pian kuin mahdollista. Meiltä löytyvät myös kattoturvatuotteet ja tietysti parhaat työkalut rakentamiseen ja remontointiin.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero