Tasoitteet

Tasoitteilla silotat uudet ja vanhat pinnat virheettömiksi. Voit tasoittaa esimerkiksi uuden seinän saumat piiloon tai korjata vanhaa seinää. Voit peittää ruuvin ja naulojen jättämät kolot ja reiät sekä tasoittaa ajansaatossa tulleet kolhut. Tasoite auttaa sinua tekemään pinnoista tasaiset ja kauniit. Meiltä löydät laadukkaat tasoitteet monenlaisiin kohteisiin. Muistathan aina valita tasoitteen kohteen mukaan.

Tasoitteet erilaisiin tarpeisiin

Meiltä löydät laadukkaat tasoitteet erilaisiin remonttikohteisiin. Valikoimassamme on tasoitteita seinäpintojen tasoittamiseen sekä märkätiloihin, mutta myös mm. muoville, metallille, kivilaatoille, puulle, kuitulevylle ja lasikuidulle. Peittämällä säröt, reiät, lommot ja saumat saat kaunista pintaa, joka myös kestää pidempään. Oikein valittu tasoite tekee työskentelystä helppoa ja lopputuloksesta halutunlaisen. Pelkkä tasoite ei kuitenkaan tasoitetyössä riitä. Muista myös hiomatarvikkeet. Hiomalla viimeistelet tasoitetun pinnan pinnoitettavaan kuntoon. Myös helposti kuluviin sisäseinien ulkokulmiin löydät meiltä avun. Käytä ulkokulmanauhaa sisäseinien ulkokulmissa ja ehkäiset näin niiden helpon murtumisen. Kulmat pysyvät pidempään kauniina ja siistinä.

Tasoitteet siistivät ilmettä – tilaa nyt suoraan netistä

Oletpa rakentamassa uutta tai remontoimassa vanhaa, tasoitteilla saat siistiä pintaa. Seinien ja kattojen tasoittamisen lisäksi voit tasoittaa ja korjata paljon muutakin. Esimerkiksi lasikuitutäytteellä voit korjata vaikka lasikuitukorin tai veneen rungon. Superspackel Elastic puolestaan täyttää halkeamat ja epätasaisuudet puussa, kuitulevyissä ja betonissa. Kemiallinen metalli korjaa halkeamat ja reiät betonissa, pellissä ja kivilaatoissa. Tasoittamisen ja hiomisen jälkeen pinnat viimeistellään tilanteeseen sopivalla pinnoitteella. Näitä ovat esimerkiksi tapetit, paneelit ja maalit. Tasoitetulla pinnalla myös pinnoitteet säilyvät hyvänä pidempään. Kaiken tarvittavan löydät Taloon.comin laajasta valikoimasta. Tervetuloa ostoksille!

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero