Wizard+Genius

Wizard+Genius

Wizard+Genius oli alkujaan pieni julistekauppa Zürichissä, Sveitsissä. Yritys on vuosien saatossa kasvanut yhdeksi maailman johtavimmista tapettien ja seinäsomisteiden valmistajaksi. Jo alusta alkaen yrityksen motivaationa on ollut luoda ainutlaatuisia visuaalisia maailmoja ihmisten koteihin. Wizard+Geniuksen valttikortteina ovat olleet innovatiiviset tuotteet, tuotteiden tasainen laatu ja laaja valikoima. Kattavassa kuvatapettien valikoimassa on seinämaalauksia muistuttavia tapetteja, täysikokoisia mustavalkoisia kaupunkikuvia ja upean värikkäitä maisemia metsineen, vuorineen, kukkineen ja muina luontoaiheineen. Wizard+Genius -tapetti ei ole pelkkä tapetti, vaan se on koko seinän kokoinen taideteos.

Wizard+Geniuksen seinätapetit ovat enemmän kuin pelkkiä kuvia. Ne luovat kotiin illuusioita uusista kiehtovista maailmoista. Laadukkaita ja suurikokoisia seinä- ja ovitapetteja on saatavilla lukuisilla eri materiaaleilla, tyyleillä, teemoilla, muodoilla ja väreillä. Wizard+Geniuksen tapetit tuovat uuden hämmästyttävän ulottuvuuden mihin tahansa huoneeseen. Tapettivalikoima kasvaa jatkuvasti ja tapetit valmistetaan viimeisimpien tekniikoiden mukaisesti, jotka täyttävät tiukat laatuvaatimukset.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero