Soita ja tilaa 010 440 9200 Puhelinmyyntipalvelu Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18 Su 12-18

Kaakeliluja 8x1200x2600mm 3,12m2

Klikkaa tähtiä päästäksesi arvosteluihin
Hinta: 87.25 /KPL (27.96 € /M²) % sis. 24% ALV
KPL
 • Toimitusaika:
  n. 2-5 arkipäivää. Haja-asutusalueille harvempi jakelu.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää.
 • Rahti lasketaan postinumeron ja määrän perusteella:
Postinumero:
Määrä:
Loading...
Kaakeliluja-levy on kiviainespohjainen märkätilojen rakennuslevy, joka on molemmin puolin valmiiksi vedeneristetty jo tehtaalla. Kaakeliluja täyttää Suomen rakentamismääräyskokoelmassa märkätilojen veden- ja kosteudeneristämiselle asetetut vaatimukset (C2, Kosteus).

Kaakeliluja voidaan pinnoittaa märkätiloihin soveltuvilla laatoilla, lasikuitukankaalla tai märkätilantapetilla. Valmiiksi vedeneristetyn levyn asennus on helppoa ja nopeaa. Kun levy on kiinnitetty, käsitellään vain läpiviennit, saumat ja ruuvinkannat itseliimautuvalla Minerit-vedeneristysnauhalla tai vedeneristysmassalla. Kiviainespohjaisena levynä Kaakeliluja estää tehokkaasti homekasvuston kehittymistä märkätiloissa.

Kevyt ja kestävä levy sopii mainiosti niin uudis- kuin korjausrakentamiseen. Kaakeliluja soveltuu käytettäväksi erityisen hyvin kylpyhuoneissa, märkätiloissa, kodinhoitohuoneissa, suurkeittiöissä ja teollisissa pesuloissa. Kaakeliluja seinien vedeneristysjärjestelmällä on VTT:n myöntämä tuotesertifikaatti Nro C122/00.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Cembrit
 • Tuotenumero: GO-0334
 • Paksuus: 8 mm
 • Leveys: 1.2 metriä
 • Pituus: 2.6 metriä
TM Rakennusmaailman testivoittaja 6/10: "Kaakelilujan läpi ei saatu rekisteröityä testien aikana lainkaan vesihöyryvirtaa. Kympin suoritus oli siis kiistaton."
 • Tuote on saanut keskimäärin 1 tähteä. Arvosteluja: 1.
 • Asiakkaiden kysymyksiä ja kommentteja:
 • 1 Osassa levyistä oli mustaa nokea ja varastopölyä päällä reilusti. Toisissa oli kohtia vesieristämättä ja muutamassa levyssä oli murtunut paloja trukkippiikkien kohdalta varastoinnissa. Kaiken kaikkiaan 2-laatua priiman hinnalla. Ko. puutteet sai kuitenkin korjattua paikanpäällä multifixillä ja vesieristeellä. Jälleen kerran pettymys Taloon.comin toimituksissa. Muuten pakkaus oli tapahtunut asiallisesti. Rahti toimi hyvin ja kuljettaja oli ammattitaitoinen käsitellessään hauraita lujalevyjä. Sitä kiitosta rahtifirmalle.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero