Honda generaattorit

Hondan generaattoreilla tuotat luotettavasti ja tehokkaasti sähköä, kun verkkovirta ei ole saatavilla. Sähkön laatu pysyy tasaisena sekä pieni- että suuritehoisia laitteita käytettäessä. Taloon.comin valikoimasta löydät Hondan generaattorit monenlaisiin tarpeisiin valovirtaa ja voimavirtaa antavina, kevyesti siirreltävinä tai pitkäaikaisempaan ja pysyvään käyttöön sopivina. Voimavirtaa tuottavat ja tehokkaat generaattorit sopivat erinomaisesti esimerkiksi rakennustyömaille, jossa voidaan tarvita enemmän tehoja ja suurempaa käynnistysvirran määrää. Esimerkiksi pesukoneen tai sirkkelin sähkömoottorit kuluttavat eniten virtaa käynnistyessään, joten generaattorissa on oltava tehoja tämän piikin kestämiseen. Myös koko kiinteistön sähköistykseen esimerkiksi sähkökatkojen varalle on hyvä varata tehokas generaattori, jossa on mahdollisimman suuri polttoainesäiliö. Taloon.comin valikoimasta löytyy jopa 25 litran säiliöllä varustettuja Honda generaattoreita, joista riittää virtaa koko päivän tarpeisiin ilman erillisiä tankkaustaukoja.

Edistykselliset Honda generaattorit ja aggregaatit

Kaikki Hondan generaattorit ja aggregaatit on varustettu moottoriöljyn pintaa tarkkailevalla Oil Alert -öljypinnanvahdilla, joka sammuttaa laitteen vaurioiden välttämiseksi, mikäli moottoriöljy on liian vähissä. Eco Throttle -tyhjäkäyntiautomatiikka taas pitää huolen siitä, että moottorin kierrosluvut on säädetty aina kulloisenkin virrankäytön mukaan. Kun kytket toiminnon päälle, kierrosluvun automaattinen säätötoiminto parantaa Honda generaattoreiden polttoainetaloudellisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Suuri osa varsinkin tehokkaimmista generaattoreista on käsikäynnisteisiä, mutta valikoimasta löytyy myös käynnistysakulla varustettuja, sähkökäynnisteisiä generaattoreita.

Invertteri-generaattorilla taajuus ja jännite pysyvät tasaisina

Invertteri-tekniikalla toimivat laadukkaat generaattorit ovat loistavia esimerkiksi matkalle, mökille, veneeseen tai varavirraksi kodinelektroniikalle. Kodinelektroniikka on usein herkempää ja vaativampaa sähkön laadun suhteen, kuin esimerkiksi suuritehoiset ammattilaisten sähkötyökalut. Epätasainen taajuus ja jännite rasittavat herkempiä sähkölaitteita lyhentäen niiden elinikää ja heikentäen esimerkiksi television kuvanlaatua. Hondan invertteri-tekniikkaa hyödyntävissä generaattoreissa on mahdollisimman pieni taajuuden ja jännitteen vaihtelu (+/- 1%), joten niiden kanssa on turvallista käyttää myös esimerkiksi tietokoneita, sähköpattereita tai jääkaappeja. Tilaa Taloon.comista Honda generaattori, ja laadukas sähkövirta on käytössäsi missä tahansa!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 5.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero