Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuRakennustarvikkeetIkkunat4 tuotetta ryhmässä:

Ikkunapellit

Ikkunapelti viimeistelee ikkunan ja suojaa talon rakenteita ja eristeitä kosteudelta. Taloon.comista saat johtavien merkkien laadukkaat ikkunapellit, pielilistat ja peitelistat monessa värissä huippuhintaan. Mikä parasta, ne on valmistettu mittojen mukaan juuri sinun kohteeseen sopiviksi. Keskitä nyt ostoksesi ja säästä!

Tilaa laadukas ikkunapelti omien mittojen mukaan Taloon.comista

Ikkunapellin tarkoitus on suojata talon rakenteita kosteudelta. Toimivuuden kannalta onkin oleellista, että pelti ulottuu riittävän kauas seinän ulkopinnasta, jotta sadevesi ei pääse valumaan seinää pitkin. Taloon.comin ikkunapellit, pieli- ja peitelistat ovat Timburgin mittatilaustyönä valmistamia merkkituotteita. Ikkunapellin mittoja ottaessa on hyvä huomioida reunanostot, jotka ovat ainakin kolme senttimetriä puoleltaan. Kun olet mitannut ikkunan leveyden, lukuun tulee siis lisätä vielä 6 cm. Sen lisäksi sinun on tiedettävä peltien kaltevuuskulma. Se selviää parhaiten joko kulmaviivottimella tai tuotteen kohdalta löytyvän PDF-oppaan avulla. Oletko selvittänyt jo tilattavien peltien ja listojen mitat? Seuraavaksi sinun tarvitsee valita vain enää haluamasi väri. Perinteisen mustan ja valkoisen lisäksi tarjolla on myös punaisen, harmaan ja ruskean eri sävyjä. Älä siis enää aikaile, vaan klikkaa oma suosikkisi ostoskoriin!

Pinnoitettu ikkunapelti kestää aikaa - Hanki omasi nyt netistä

Timburgin mittatilauspellit ja -listat pinnoitetaan Nova-pinnoitteella, joka sopii hyvin myös meri-ilmastoon. Pellit on mahdollista tilata joko kiiltävällä Regular-pinnoitteella, jota löytyy yhdeksässä perusvärissä, tai mattapintaisena Matt-pinnoitteella kolmella perusvärillä. Tutustu nyt kattavaan valikoimaamme ja osta kerralla kaikki pellit kotiisi. Kilpailukykyisen hinnan lisäksi tarjoamme kotiinkuljetuksen jopa tuhansille tuotteille!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Ikkunapellin havainnekuva
9.80 €
Timburg
Ikkunapelti
Pielilistan havainnekuva
11.80 €
Timburg
Pielilista
Peitelistan havainnekuva
9 €
Timburg
Peitelista kapea
Peitelistan havainnekuva
14.30 €
Timburg
Peitelista leveä
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 39.
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
0.00