Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00
Pitkäperjantaina 19.4. sekä
Toisena pääsiäispäivänä
Ma 22.4. myynti on suljettuna
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Asiakaspalvelu on suljettuna Pääsiäisen
pe 19.4. - ma 22.4.

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälä Tammisto Vantaa
Palvelemme Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
Pitkäperjantaina 19.4. sekä
Toisena pääsiäispäivänä
Ma 22.4. myymälä on suljettuna
tammisto@taloon.com Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuKodinkoneetKodin pienkoneet1 tuotetta ryhmässä:

Ilmankuivaimet

Rakennuksessasi ei saa olla liian kostea ilma, sillä se voi aiheuttaa vakavia ja hankalia terveyshaittoja tiivistyessään rakennuksen kylmiin rakenteisiin. Pahimmassa tapauksessa liiallinen kosteus saattaa johtaa homevaurioihin. Tämän tilanteen ehkäisemiseksi meillä on sinulle ratkaisu, nimittäin valikoimassamme oleva laadukas ilmankuivain, joka on tarkoitettu rakennuksesi sopivan kosteustasapainon ylläpitämiseen sekä kosteudenpoistoon. Tutustu myös nettikaupassamme olevaan eristeet-osioomme, josta löydät laadukkaat eristysmateriaalit rakennuksesi parhaaksi. Tule meille - järkevien ostosten nettikauppaan!

Laadukkaat ilmankuivaimet kotisi terveelliseen sisäilmaan

Nettikaupastamme löytyvät laadukkaat ja tehokkaat ilmankuivaimet takaavat kotisi terveellisen sisäilman. Meillä on valikoimissamme parhaat tuotteet vain sinun etuasi sekä hyvinvointiasi ajatellen. Ilmankuivaimemme on helppokäyttöinen, sillä voit portaattomasti säätää haluamasi kosteustason kotiisi. Ilmankuivain pysähtyy, kun haluamasi kosteustaso on saavutettu ja sen ylittyessä kuivain käynnistyy uudelleen. Säiliön ikkunasta pystyt helposti ja kätevästi seuraamaan vesisäiliön täyttymistä. Käy myös katsomassa valikoimissamme olevat hienot pyykkikoneemme sekä muut laadukkaat ja edulliset kodinkoneet.

Taloon.com toimittaa laadukkaat ilmankuivaimet

Tilaa nyt meiltä kotiisi laadukkaat ja edulliset ilmankuivaimet sinun ja perheesi terveydeksi sekä hyvinvoinniksi. Valikoimissamme oleva laadukas ja tehokas ilmankuivain sopii erinomaisesti kosteudenpoistoon esimerkiksi kylpyhuoneeseesi, autotalliisi, pieniin pyykinkuivaustiloihisi sekä kodinhoitohuoneeseesi. Jos olet matkailijatyyppiä ja sinulta löytyy asuntovaunu, niin voit huoletta poistaa kosteuden myös sieltä tehokkaan ilmankuivaimemme avulla. Allashuoneeseesikin soveltuva ilmankuivain on järkevä hankinta. Ilmankuivain myös sammuu automaattisesti sen suuren vesitankin ollessa täynnä. Siinä on myös helppokäyttöinen ajastin ja selkeä LED-näyttö. Kiiruhda verkkokauppaamme tilaamaan omasi! Samalla voit myös tutustua edullisiin ja korkealaatuisiin sisustus-tarvikkeisiimme. Älä enää kärsi huonosta sisäilmasta, vaan tule edullisille ostoksille nettikauppaamme.

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Ilmankuivain DG 30L 230 V
695 €
Ilmankuivain DG 30L 230 V
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Teho
Jännite
Korkeus
Syvyys
Leveys
0.00