Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Pe 25.10. klo 8.30-16 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 10.00-15.00

Tiistaina 19.11. suljettu.
Keskiviikkona 29.5. ja Helatorstaina 30.5. asiakaspalvelu suljettu
  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
Palvelemme Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
Pitkäperjantaina 19.4. sekä
Toisena pääsiäispäivänä
Ma 22.4. myymälä on suljettuna
tammisto@taloon.com Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
Valtaosa postipaketeista kulkee normaalisti: seurantamme mukaan tällä viikolla saapuneet paketit olivat matkalla keskimäärin 1,5 arkipäivää. Osassa paketeissa muutaman päivän viiveitä.
Etusivu0 tuotetta ryhmässä:

Info

TEHTÄVÄ:

RAKENNETAAN SUOMEN ASIAKASYSTÄVÄLLISIN RAUTAKAUPPA

Taloon.comin tehtävä on tehdä rakentajan, remontoijan ja sisustajan elämästä helpompaa. Sen vuoksi olemme asettaneet itsellemme tavoitteen, jonka markkinointiasu on “Saman saat kalliimmalla muualta”. Tehtävämme on kirjattu tässä manifestiksi, joka on samalla oma huoneentaulumme ja avoin kirje asiakkaillemme.

MONI ASIA KÄY RAKENTAJALLE, REMONTOIJALLE JA SISUSTAJALLE KALLIIKSI. AUTETAAN KAIKESSA MISSÄ PYSTYMME.

VALIKOIMA

Se käy kalliiksi, jos juuri haluamiaan tuotteita ei löydä yhdestä paikasta. Etsimisajalla on hintansa, se aika on pois läheisiltä ja usein myös hermoista. Autolla ajelu liikkeestä toiseen maksaa myös. Taloon.comin valikoimassa on yli 100 000 tuotetta. Tavoitteenamme on tarjota suomalaisten haluamat laatutuotteet ja parhaat merkit mahdollisimman kattavasti, jotta asiakas voi valita mahdollisimman laajasta valikoimasta juuri parhaiten sopivan tuotteen. Olemme kasvattaneet valikoimaa koko 12 vuoden toiminta-aikamme ja työ jatkuu joka päivä. Olemme ylpeitä tähän mennessä rakennetusta, mutta meille on ehdottoman tärkeää pitää jatkuvasti mielessä se, että valinnan tekee asiakas jolle tarjoamme vallan valita. Se toteutuu parhaiten, kun pystymme kasvattamaan etumatkaamme laajimman valikoiman tarjoavana rautakauppana Suomessa. Tuotepäällikkömme työskentelevät valikoiman parissa ja haluavat lunastaa asiakkaittemme luottamuksen joka päivä.

TOIMITUKSET

Jokainen minuutti, jonka voimme säästää toimitusajoissa on asiakkaamme etu ja panostamme koko toimitusketjun kehittämiseen niin, että asiakas saa nopeinta mahdollista palvelua. Asiakas säästää aikaa turhasta kaupoissa juoksemisista, tuotteiden noudosta ja kuormien purkamisesta, mikäli me teemme sen hänen puolestaan ja senhän me teemme. Toimitusketjua pyritään jatkuvasti lyhentämään karsimalla turhia välikäsiä, valitsemalla parhaat kuljetusliikkeet ja -tavat sekä käsittelemällä tilaukset niin nopeasti ja virheettömästi kuin mahdollista. Olemme lisänneet toimitustapavalikoimaa vastaamaan laajentunutta tuotevalikoimaa ja esimerkiksi aloittaneet esimerkiksi Heavy Express -palvelun, jossa raskaat rakennustarvikkeet tuodaan tilauksen mukaan yhdellä nosturiautokuormalla asiakkaan valitsemaan kohteeseen tontille. Tavoitteenamme on edelleen karsia toimitusvirheiden mahdollisuutta ja jatkuvasti nopeuttaa toimitusketjua sekä lisätä toimitusvaihtoehtoja ja joustavuutta, koska se on asiakkaalle edullista.

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelun tehtävä on auttaa asiakasta hänen hankinnoissaan ja helpottaa ostamista sekä hoitaa poikkeustilanteita. Huono asiakaspalvelu se vasta kalliiksi käykin! On tärkeää, että asiakas tavoittaa meidät tarvittaessa nopeasti ja helposti. Jokainen asiakaspalvelutapahtuma, puhelu tai sähköposti on meille ykkösprioriteetti. Mikäli onnistumme olemaan selkeitä, nopeita ja palvelualttiita teemme osamme siitä, että asiakas voi hyötyä verkkokaupasta. Olemme palkanneet, perehdyttäneet ja kouluttaneet toiminnan kasvaessa uusia asiakaspalvelutyöntekijöitä. Olemme ylpeitä jokaisesta hyvin hoidetusta asiakaspalvelutapahtumasta. Asiakaspalvelu on verkkokaupassakin oltava ihmisten tekemää ja inhimillistä sekä aina asiakkaalle miellyttävää ja helppoa. Haluamme aidosti ratkaista asiakkaan ongelmat, jotka meille uskotaan.

HINNAT JA KAMPANJAT

Verkkokaupassa hintavertailu on helppoa. Pyrimme aina tilanteeseen, jossa saman saat kalliimmalla muualta. Toimimme matalalla kustannusrakenteella säästämättä laadusta ja palvelusta. Tuotepäälliköidemme sopimien ja luomien kampanjoiden tulee tavoitella aidosti etuja ja kustannussäästöjä asiakkaalle. Onnistumme siinä jatkuvasti paremmin. Kasvava ostovoimamme tarjoaa koko ajan enemmän mahdollisuuksia parantaa kykyämme tarjota edullisimpia diilejä rakentajille, remontoijille ja sisustajille. Lupaamme pitää omalta osaltamme huolta siitä, että kuluttajille on tarjolla parhaita laatumerkkejä kalliimmalla muualta.

VERKKOPALVELU

Verkkokauppa on hyvä vain, jos palvelu on selkeä ja helppokäyttöinen. Kehitämme sivustoamme joka päivä ja pyrimme tarjoamaan kattavat tuoteinfot helposti omaksuttavassa muodossa ja ajantasaisina. Tarjoamme suomalaisten suosimat maksuvaihtoehdot sekä helpon ostokokemuksen kaikilla tarvittavilla päätelaitteilla pöytäkoneesta älypuhelimeen. Nopea tilaaminen ja tuotteiden vertailumahdollisuus sekä avoin ja ymmärrettävä hinnoittelu on asiakkaan etu ja säästää asiakkaan aikaa, sekä estää kalliit virheostokset muualta.

ASENNE

Kun töissä on kivaa niin se näkyy. Palvelemme aina virtuaalisen hymyn kera ja niin kiire ei ole koskaan, ettei huumori kukkisi. Rakentaminen on raskasta puuhaa, mutta tarvikkeiden hankinnan ei tarvitse olla. Kehitämme ja kehitymme koko ajan asiakkaita varten. Samaa asennetta et saa edes kalliimmalla muualta!

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00