Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Puhelinpalvelumme ovat poikkeuksellisesti suljettuina 3-4.11. Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00
Asiakaspalvelun aukiolo: Arkisin 9.00-16.00
Hei!Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
Palvelumyymälämme on poikkeuksellisesti suljettuna 3-4.11. Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuKylpyhuonePyyhekuivaimet0 tuotetta ryhmässä:

Käsien kuivaimet

Taloon.comista löydät sekä normaaliin että kovempaankin käyttöön tarkoitetut käsien kuivaimet liiketunnistimella. Kovaan käyttöön tarkoitettu käsipuhallin sopii hyvin yleisiin tiloihin, joissa sitä käytetään jatkuvasti. Tyylikkään näköiset käsipuhaltimet kuivaavat kädet tehokkaasti ja hygieenisesti. Ne ovat myös naarmun-, lämmön- ja liankestäviä. Sähköinen käsienkuivaaja ei myöskään roskaa tai kuluta paperia, joten se on miellyttävä ratkaisu niin kotiin kuin yleisiin tiloihin. Tutustu käsikuivainvalikoimaamme ja tilaa parhaat päältä kotiinkuljetuksella!

Käytännölliset käsien kuivaimet ovat hygieeninen ja tehokas vaihtoehto

Sähköinen käsien kuivain on tehokas ja tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneeseen tai wc-tiloihin niin kotona kuin muuallakin. Yleisissä tiloissa käytännöllinen käsienkuivain toimii miellyttävästi aiheuttamatta paperijätettä, ja kosketusvapaan käytön ansiosta bakteeritkaan eivät pääse leviämään. Tämä on hyödyksi niin kotona kuin tiloissa, joissa käsien kuivainta käytetään erityisen paljon. Nykyaikainen käsien kuivain onkin käytännöllinen ratkaisu moneen tilaan, ja saat sen tilattua kätevästi Taloon.comista kotiinkuljetuksella. Nyt voit jättää paperipyyhkeet ja muut epäkäytännölliset vaihtoehdot menneisyyteen ja varustella kylpyhuoneesi laadukkailla ja nykyaikaisilla tuotteilla, jotka on suunniteltu käyttäjän parasta ajatellen!

Tilaa nykyaikaiset käsien kuivaimet kotiinkuljetuksella Taloon.comista

Nykyaikainen käsien kuivain kuivaa kädet tehokkaasti ja nopeasti, ja meiltä löydätkin sopivat mallit niin omaan kylpyhuoneeseen kuin yleisiin tiloihinkin. Panosta kylpyhuoneessasi tuotteiden ensiluokkaiseen laatuun ja käyttömukavuuteen, ja tee laatuhankintasi Taloon.comin monipuolisista valikoimista. Esimerkiksi kylpyhuonetarvikkeet- sekä suihkukalusteet-osioista voit tehdä edullisia hankintoja toimivaan sekä tyylikkääseen kylpyhuonekokonaisuuteen, jossa on mukava viettää aikaa. Arjen viihtyvyys on aina tavoitteemme, ja autammekin sinua tekemään kannattavia ratkaisuja kotisi parhaaksi. Tervetuloa ostoksille!

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan