Soita ja tilaa 010 440 9200 Puhelinmyyntipalvelu Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18 Su 12-18

Kattopesuri Nilfisk Roof Cleaner

Klikkaa tähtiä päästäksesi arvosteluihin

Tutustu Nilfisk tuotteisiin myös Vantaan Tammiston Palvelumyymälässä

Katso sijainti ja aukioloajat >
152.10 €
Hinta: 129.90 /KPL
ALE
15%
KPL
 • Toimitusaika:
  n. 5-10 arkipäivää.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla.
 • Toimituskulut tälle tuotteelle:
  -kun tilaus yhteensä alle 200 €: Rahti 6.9 €
  -kun tilaus yhteensä yli 200 €: Rahti 0 €
Nilfiskin kattopesuri on painepesureiden lisävaruste, jonka avulla katon puhdistaminen tapahtuu nopeasti, helposti ja ennen kaikkea turvallisesti. Katon puhdistaminen tapahtuu kätevästi maasta käsin ilman ylimääräisiä apuvoimia. Samalla laitteella voidaan pestä myös ulkoseiniä ja esimerkiksi kasvihuoneen kattoa. Kattopesuria voidaan käyttää kaikissa Nilfiskin painepesureissa pikaliitännällä suihkupistooliin ja letkuun.

Kattopesuri koostuu teleskooppisuihkuputkesta, jonka maksimipituus on 4,2 metriä. Erikoissuulake voi tosin suihkuttaa katonpesuaineen 11 metrin etäisyyteen saakka, eli kokonaistyöskentelylaajuus on 15 metriä. Katolle syötetään alhaisella paineella vaahtoa, joka irrottaa lian katosta. Sade poistaa lopun pesuaineen ja lian jättäen katon puhtaaksi.

Säännöllinen katon pesu on suositeltavaa pinttyneen lian ja muun kattomateriaalille haitallisen roskan poistamiseksi. Lisäksi se on tärkeää myös katon ulkonäön kannalta. Nilfiskin ratkaisun ansiosta katon puhdistaminen sujuu kätevästi ja turvallisesti.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Nilfisk
 • Tuotenumero: NLF-128470040
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
 • Tuote on saanut keskimäärin 1 tähteä. Arvosteluja: 1.
 • Asiakkaiden kysymyksiä ja kommentteja:
 • 1 Heikkoa muovia! Tuote on itsessään hyvä, mutta kovin heppoisesta materiaalista tehty.
 • 16.12.2019 Hei,<br />Lähetätkö meille sähköpostilla asiakaspalvelu.fi@nilfisk.com kuvia mistä osasta on kyse ja jos jotain on rikkoutunut, niin katsotaan mitä voimme tehdä.<br /><br />Yst.terv.<br />Nilfisk <img src="https://s3.amazonaws.com/stratos-logos/logos/Nilfisk_FI.jpeg" alt="Nilfisk_FI" title="Nilfisk_FI" style="display: block !important; margin-top: 2em !important; border: 1px solid #ccc !important; padding: 2px !important; background-color: white !important;" /> <!--[if ReviewResponse]><![endif]-->
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero