Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Pe 25.10. klo 8.30-16 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 10.00-15.00

Tiistaina 19.11. suljettu.
Keskiviikkona 29.5. ja Helatorstaina 30.5. asiakaspalvelu suljettu
  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
Palvelemme Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
Pitkäperjantaina 19.4. sekä
Toisena pääsiäispäivänä
Ma 22.4. myymälä on suljettuna
tammisto@taloon.com Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
Osassa postipaketteja on viiveitä, muut toimitustavat toimivat normaalisti. Seurantamme mukaan eilen saapuneet postipaketit olivat matkalla keskimäärin 2,4 arkipäivää.
Etusivu3188 tuotetta ryhmässä:

Keittiö

Taloon.comista löydät ruoanlaitossa tarvittavat kodinkoneet sekä keittiön pienkoneet. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat kodin puhtaanapidossa auttavat tuotteet ja säilytysjärjestelmät. Tästä tuoteryhmästä löydät ratkaisut keittiön välitilaan, kestävät ja laadukkaat keittiön työtasot sekä minikeittiöt vaikkapa mökkikeittiöksi. Tästä tuoteryhmästä löydät tiskialtaat ja hanat, jotka sopivat keittiön lisäksi kodinhoitohuoneeseen.

Toimiva keittiö helpottaa ruoanlaittoa

Hyvin suunniteltu ja toimiva keittiö tekee ruoanlaitosta helppoa ja mukavaa. Oikein mitoitetut kylmälaitteet auttavat pitämään raaka-aineet tuoreina, ja hyvän lieden avulla ruoanlaitto käy käden käänteessä. Valikoimaamme kuuluvat perinteisillä keittolevyillä varustetut, keraamiset, kaasu- sekä induktioliedet, joiden joukosta voit valita omia tarpeitasi vastaavan ratkaisun. Jos esimerkiksi pienelle mökille ei ole tilaa rakentaa keittiötä, voi lieden, jääkaapin ja tiskialtaan sisältävä minikeittiö olla sopiva ratkaisu. Valikoimastamme löydät myös keittiön toimintoja täydentävät pienkoneet, kuten kahvin- ja vedenkeittimet sekä monitoimikoneet.

Astianpesukoneen avulla peset nopeasti niin pienen kuin isonkin perheen astiat. Valikoimastamme löytyvät myös astioiden pesua ja ruoanlaittoa helpottavat tiskialtaat sekä niitä täydentävät hanat. Keittiötä suunniteltaessa kannattaa ottaa huomioon myös toimiva jätehuolto. Keittiökaappiin sijoitettavan jätteenlajitteluvaunun avulla kierrätys sujuu kuin itsestään. Valikoimastamme löydät myös laajan kattauksen tyylikkäitä roska-astioita, joilla voit täydentää keittiön ilmeen.

Siisti koti helposti

Keittiön lisäksi myös muu koti pysyy järjestyksessä toimivien säilytysratkaisujen avulla. Taloon.comin valikoimasta löydät Elfa ja Sovella säilytysjärjestelmät, joiden tuotteista voit rakentaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan säilytyskokonaisuuden esimerkiksi vaatehuoneeseen, eteiseen tai varastoon. Säilytysjärjestelmiä on myös helppo laajentaa, joten ne sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Valikoimiimme kuuluvat lisäksi kodin puhtaanapitoa helpottavat ratkaisut ja laitteet. Kodinhoitohuoneeseen asennettu kura-allas helpottaa esimerkiksi ulkoa kulkeutuvan lian puhdistamisessa vaatteista. Oikean kokoisen pyykinpesukoneen avulla hoidat koko perheen pyykit vaivattomasti. Lattiapintojen puhtaanapidossa auttaa tehokas imuri. Valikoimaamme kuuluu tavallisten imureiden lisäksi myös käteviä keskuspölynimureita, joiden avulla isonkin asunnon siivoaminen on helppoa. Kodinpuhdistuksen pienlaitteiden, kuten höyrypuhdistimien ja ikkunapesureiden, avulla siistit kodin muut pinnat.

Lue lisää ▼
0.00