Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Itsenäisyyspäivänä 6.11 SULJETTU
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
15.12 suljettu inventaarion vuoksi
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Pyhäinpäivänä 3.11. suljettu
Suljettu 10.5.
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuPihakoneetSahat ja leikkurit4 tuotetta ryhmässä:

Klapikoneet

Klapikoneet, eli halkomakoneet edullisesti verkkokaupasta! Polttopuiden pilkkominen kirveellä on hyvää liikuntaa, mikäli kuitenkin haluat päästä hieman helpommalla, suosittelemme lämpimästi kokeilemaan halkojen tekemiseen suunniteltua klapikonetta. Klapikone on aikaa säästävä laite sinulle, joka teet polttopuusi itse. Voimakas mäntä painaa puun terää vasten halkaisten sen, ristiterällä halkaisu tapahtuu neljään osaan samanaikaisesti. Tarjoten ihan toisen luokan tehokkuutta polttopuiden tekemiseen. Klapikoneen avulla saat helposti halkaistua pöllit polttovalmiiksi klapeiksi, joilla voit lämmittää esimerkiksi takan, grillin ja saunan. Valikoimastamme löytyy koneita, joissa on tarpeeksi puristusvoimaa pitkienkin pöllien halkaisemiseen. Laita siis hommiin vauhtia ja anna klapikoneen laulaa. Tervetuloa viihtymään valikoimamme parissa ja tekemään kannattavia ostoksia!

Sopiva klapikone tarkoituksiisi

Klapikoneita on eri tehokkuuksilla, pienimmät sopivat mökille tai kotiin pienen takkapuu tai saunapolttopuumäärän pilkkomiseen. Tehokkaammat koneet on tarkoitettu suuremmille määrille tai jopa ammattimaiseen polttopuiden tekemiseen. Mikäli pilkottavat puut ovat pitkiä, valitse malli mihin sopii haluamasi mittaiset halot.

Halonhakkuu on kuulunut suomalaiseen kulttuuriin monen sukupolven ajan. Ehkäpä nyt on kuitenkin aika laittaa perinteelle stoppi ja panostaa uudenaikaiseen apuvälineeseen, eli klapikoneeseen, joka säästää paljon aikaa, energiaa ja hermoja. Olemme keränneet laajan valikoiman tehokkaita halkaisukoneita, jotka auttavat sinua pilkkomaan halot hetkessä. Koneiden tarjoama halkaisupituus on mallista riippuen jopa metrin luokkaa, eli näillä koneilla saat myös jämerämmän puutavaran järjestykseen. Valitse joko polttomoottorillinen tai sähkökäyttöinen klapikone arkeasi helpottamaan. Koneet sopivat hyvin niin kotitalouksiin kuin mökeillekin. Tuotekorteista löydät kaikki hyödylliset tiedot, kuten puristusvoiman, halon maksimipituuden, moottorin yksityiskohdat, painon ja itse koneen mitat. Näillä pääsetkin jo pitkälle – sinun tyytyväisyytesi on meille tärkeää, joten meiltä hankit halkaisukoneet aina edullisesti. Hanki halkaisukoneen kaveriksi myös jalusta, joka helpottaa työntekoa entisestään. Tuotteiden vertailu on helppoa kotisivuillamme ja voit olla aina varma, että tarjolla on vain markkinoiden laatubrändejä. Älä siis epäröi tulla ostoksille jo tänään.

Halkaisukoneet – laaja valikoima klapikoneita netistä

Psst… Kun olet valinnut oman klapikoneen, tarkista myös moottorisahojen ja oksasilppureiden valikoima, joista saat hyviä lisävinkkejä arkea helpottamaan!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Klapikone LS6T pystym 2,2kW/230V
889 €
Timburg
Klapikone LS6T pystym 2,2kW/230V Timburg
Halkaisukone 5t AXA
249.90 €
Axa
Halkaisukone 5t AXA Axa
Klapikone HLS8T 2,2kW/230V
449 €
Timburg
Klapikone HLS8T 2,2kW/230V Timburg
Ristikiila LS6T/HLS8T/
39 €
Timburg
Ristikiila LS6T/HLS8T/ Timburg
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Väri
Teho
IP-luokka
0.00