Kotihälytinpaketti Älykoti 2

599 €
Alehinta: 539 /KPL
ALE
60
29.10. ASTI KAMPANJA

Tarjous voimassa 29.10.2020 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

KPL
 • Toimitusaika:
  n. 2-5 arkipäivää.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla.
 • Rahti: Ilmainen toimitus!
Kodin hälytysjärjestelmä sekä automaatiojärjestelmä samassa paketissa! Täysin suomenkielinen käyttö. Lataa ilmainen sovellus sovelluskaupastasi. Meiltä saat paketin juuri sinulle räätälöitynä - kaikki tarvikkeet valmiiksi ohjelmoituna. Sinun ei tarvitse kuin ladata Airlive SmartLife Plus -sovellus puhelimeen, kiinnittää tarvikkeet paikoilleen ja käyttö voi alkaa. Järjestelmä liitetään kodin wifi-verkkoon ja sen sovellus on ilmainen, joten sen käyttämisestä ei tule mitään kuluja. Hälytyksen sattuessa järjestelmä lähettää ilmoituksen puhelimeesi sekä sireeni alkaa soimaan.

Peruspaketti sisältää keskusyksikön, 1 ovi-ilmaisimen, 1 liikeilmaisimen, 1 älypistorasian sekä 1 kameran. Ovi-ilmaisin mittaa myös lämpötilaa sekä valon määrää, joten voit koska vain tarkistaa puhelimesta kotisi lämpötilan. Hälyttimen päivittäinen käyttö onnistuu helposti joko puhelinsovelluksella tai avaimenperämallisella kauko-ohjaimella. Kameran ansiosta voit myös katsoa mitä kotona tapahtuu. Myös hälytystilanteessa kameran avulla on helppo tarkistaa miksi hälytys on lauennut.

Järjestelmään voidaan luoda erilaisia asetuksia eri tilanteita varten. Voit esimerkiksi ohjelmoida älypistorasian toimimaan tiettynä kellonaikana tai silloin, kun liikeilmaisin havaitsee liikettä, jolloin esimerkiksi siihen kytketty valaisin palaa halutun ajan. Voit myös laittaa älypistorasian päälle etänä sovelluksen avulla - esimerkiksi ennen mökille lähtöä, jolloin pistorasiassa oleva patteri lämmittää sinulle mökin valmiiksi lämpöiseksi. Älypistorasiat sisältävät myös energiakulutusmittarin, joten näet puhelimesi ruudulta reaaliaikaisesti kuinka monta wattia älypistorasiaan kytketty laite kuluttaa milläkin hetkellä.

Voit liittää tähän järjestelmään mitä tahansa Z-wave plus -tekniikalla toimivia tuotteita, joten vain mielikuvitus on rajana sille, mitä voit tällä järjestelmällä tehdä. Voit suojata kotisi mm. vesivuodon sekä palon varalta. Voit liittää järjestelmään paljon erilaisia mittausantureita, kuten ilmankosteus- ja lämpötila-antureita. Z-wave ilmaisimien paristonkesto on myös erittäin pitkä, jopa 2-3 vuotta. Voit käyttää järjestelmää myös turvapuhelimena; kauko-ohjaimen paniikkipainiketta painaessa keskusyksikkö tekee hälytyksen ja välittää ilmoituksen eteenpäin. Sovelluksen avulla voit myös katsoa kellonajat milloin ovi on avattu, milloin liikeilmaisin on havainnut liikettä tai milloin kauko-ohjaimilla on ohjattu valvontatila päälle/pois, joten kulunvalvonta onnistuu myös helposti. Järjestelmään voi kytkeä yhteensä 232 lisälaitetta.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Kotihälytin.fi
 • Tuotesarja: Airlive
 • Tuotenumero: KOHEH-ALYKOTI-02
 • Paketti sisältää: Keskusyksikkö, ovi-ilmaisin, liikeilmaisin, älypistorasia ja kamera
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero