Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 Puhelinmyynti suljettu 6.12.
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTyökalutMittalaitteet, laserit3 tuotetta ryhmässä:

Kulmamitat

Rakentajan ja remontoijan ehdoton työkalu on ulottuvillasi näppärästi, sillä meiltä hankit kulmamitat nopeasti muutamassa minuutissa. Olet sitten etsimässä lasermittaa, tai perinteistä kulmamittaa, Taloon.com tarjoaa sinulle juuri tarvitsemasi työkalun. Laserliner ja Bosch ovat monen ammattilaisen valitsemia tuotemerkkejä, ja näiltä osaajilta löydät myös laadukkaat kulmamitat kaikkiin käyttötarpeisiin. Käväise myös tutustumassa tasolaserit- tarjontaamme samalla nopealla käynnillä. Kaikki tuotteet lähetämme sinun valitsemaasi osoitteeseen, nopealla ja varmalla toimituksella.

Kulmamitat tuovat tarkkuutta projektiisi

Jokainen rakennusprojekti tarvitsee asianmukaiset mitat, jotta lopputulos on haluttua tarkkaa jälkeä. Kulmamitat ovat käteviä ja tarkkoja – esimerkiksi lasermitalla saat aikaan tarkkoja leikkauksia ja suunnitelmia. Jokaisen rakentajan työkalupakkiin parhaat mitat ja muut työtarvikkeet tarjoaa tietysti Taloon.com. Mittaostoksia tehdessäsi kannattaa poiketa mittalaitteiden varusteet -osiossamme. Teet sieltä upeita löytöjä meneillään olevaan projektiisi sekä tulevien projektiesi varalle.

Kulmamitat tarkkaan ja osaavaan mittaukseen Taloon.comista

Olet sitten piirtämässä suunnitelmia rakennusprojektiisi, mittaamassa perusteita uuteen taloon tai puuhailemassa työmaalla usean pienen yksityiskohdan kimpussa, kaikki suunnittelu ja toteutus onnistuu parhaiten, kun apunasi ovat laadukkaat kulmamitat. Taloon.com tarjoaa digitaaliset kulmamitat huipputuotemerkeiltä ja lähettää ne nopeasti suoraan työmaalle, toimistolle tai kotiovesi eteismatolle. Kaikki on mahdollista, ja varsinkin helppoa, kun teet kaikki ostoksesi aina luotettavassa ja tuhansien suosimassa Taloon.comin nettikaupassa. Mittojen, maalaustarvikkeiden, vatupassien ja muiden laatutuotteiden lisäksi tarjoamme myös tuotteita sisustukseen, pihamaalle ja keittiöösi! Liity muiden iloisten shoppailijoiden joukkoon ja löydä parhaimmat työkalut ja -tarvikkeet kätevästi yhden katon alta, kotisohvaltasi tai konttorituoliltasi poistumatta! Miksi tarvikkeiden hankinnan pitäisi olla stressaavaa ja vaikeaa? Suosi helppoutta ja tilaa kaikki tarvitsemasi suoraan meiltä – säästät aikaa, rahaa ja hermojasi!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Digitaalinen Bosch kulmamitta PAM 220
89.95 € 114.00 €
Bosch
Digitaalinen kulmamitta Bosch PAM 220 ALE 21%
Kulmamitta Laserliner ArcoMaster 40
199 €
Laserliner
Kulmamitta Laserliner ArcoMaster 40
Kulmamitta Laserliner ArcoMaster 60
279 €
Laserliner
Kulmamitta Laserliner ArcoMaster 60
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
0.00