Laavalamput

Luulitko, että laavalamppujen aika on jo ohi? Ei suinkaan! Taloon.comin valikoima on paras todiste siitä, että laavalamppu on upea ja ajaton koriste vielä tänäkin päivänä. Valikoimastamme löydät laadukkaat laavalamput näyttävissä muodoissa ja väreissä edullisesti. Luo persoonallinen tyyli kotiisi jo tänään!

Laavalamppu - upea katseenvangitsija ja tunnelman luoja

Koristetarkoitukseen kehitetyt, upeista väreistään tunnetut laavalamput olivat suosittuja varsinkin 1960-luvulla. Toinen suosion huippu nähtiin 1990-luvulla, kun veikeät lamput alkoivat nousta uudelleen pinnalle. Nyt, muutama vuosikymmen myöhemmin, laavalamput juhlivat kolmatta suurta tuloaan. Laavalamppu koostuu kahdesta osasta: lampusta ja säiliöstä. Säiliö on tavallisesti tehty lasista ja pitää sisällään kahta erilaista ainetta. Tyypillisimmin laavalampun sisältö koostuu öljystä ja vahasta. Laavaa muistuttava efekti syntyy, kun lampun tuottama lämpö kuumentaa säiliön pohjalla olevan vahan. Vahan tiheyden alittaessa nesteen tiheyden se alkaa nousta ylös muodostaen näyttäviä kuplia ja toinen toistaan mielikuvituksellisimpia muotoja. Tämä laavan tasainen liike yhdistettynä lampun tunnelmalliseen valoon tekee laavalampusta näyttävän koristeen. Tuo nyt 70-luvun taikaa takaisin hankkimalla omasi!

Tilaa näyttävä laavalamppu muutamalla klikkauksella netistä

Meiltä löydät laadukkaita laavalamppuja lukuisissa trendiväreissä. Miten olisi rohkean punainen tai voimakkaan sininen laavavirta? Kooltaan iso laavalamppu on erityisen näyttävä ja huomataan varmasti. Perinteisessä mallissa on rakettia muistuttava muoto ja metallinvärinen runko. Vai etsitkö kotiisi todellista luksusmallia? Siinä tapauksessa kuparinen laavalamppu saattaisi olla mieleesi. Se tuo hetkessä ripauksen ylellistä tunnelmaa mihin tahansa kohteeseen. Toki persoonallinen lamppu toimii myös täydellisesti kotidiskon rekvisiittana. Sinä päätät, haluatko herättää Saturday Night Fever -elokuvan tunnelmaan uudelleen eloon vai luoda psykedeelisen ympäristön rentoutumiseen. Kun tilaat tuotteet meiltä, hinta ei päätä huimaa. Säännöllisten tarjousten ja tukkuhintojen ansiosta, saat aina kannattavan diilin. Tervetuloa tekemään löytöjä vaikka heti!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero