LED-lamput BA15S 12V

Hanki tehokkaat ja energiaa säästävät LED-lamput BA15S 12V valaisemaan kotia ja muita tiloja! Kun etsit tehokasta ja kustannuksiltaan edullista lamppua valaisimeen, LED-lamppu on silloin mainio valinta. Taloon.comista löydät LED-lamput, joilla voit säästää huomattavasti energiaa – silti lampun valaistusteho on huomattavasti korkeampi kuin vastaavalla hehkulampulla. Taloon.comista löydät myös LED-valot moniin tarkoituksiin kotiin, työmaalle, yleisiin tiloihin ja myös ulkotiloihin. Tule tutustumaan ja löydä omasi Taloon.comista!

Taloon.comista tilaat LED-lamput BA15S 12V vaivatta kotiin asti toimitettuna

Taloon.comin LED-lamppuvalikoimasta poimit laadukkaat BA15S-kantaiset lamput, jotka ovat viiden watin tehoisia. Ne kuluttavat vähän energiaa ja säästävät sähköä tavalliseen hehkulamppuun verrattuna huomattavasti. Valoteholtaan LED-polttimo on noin 10-kertainen tavalliseen polttimoon verrattuna. LED-lampuilla myös on jopa 50 kertaa pidempi käyttöikä kuin vastaavilla hehkulampuilla. LED-lamppuvalikoimastamme löydät ominaisuuksiltaan hieman erilaisia lamppuja. Mikä kätevintä, voit tutustua valikoimaan kaikessa rauhassa, sillä meillä voit hoitaa ostokset kotoa käsin ja saada tuotteet postissa toimitettuina!

Taloon.comista löydät LED-lamput BA15S 12V ja kaikki muut valaisimet kotiisi ja muihin tiloihin

Taloon.comin tuotteilla on pääasiassa myös vuoden takuu. Tutustu yksityiskohtiin tarkemmin kunkin tuotteen kohdalla. Voit kysyä tuotteistamme lisätietoa myös asiakaspalvelustamme. Taloon.comista hankit myös valaisimet niin sisä- kuin ulkotiloihin. Olivat haussa sitten sisävalaisimet, ulkovalaisimet, LED-valot ja -lamput tai muut lamput ja koristevalot, valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan. Voit myös hyötyä ilmaisesta kotiintoimituksesta, kun tilaat kerralla suuremman erän tuotteita. Tervetuloa ostoksille Taloon.comiin!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero