LED-lamput E14 12V

LED-lamput ovat nousseet ihmisten tietoisuuteen kymmenen viimeisen vuoden aikana. Perinteisiä hehkulamppuja on alettu korvaamaan energiapiheillä ratkaisuilla, kuten LEDeillä. LED-lamput E14 12V ovat pitkäikäisiä, energiapihejä, mutta valoteholtaan tehokkaita. Ne korvaavat kaikki hehkulamput kodissasi kätevästi ja tehokkaasti. Sarjan lamppuja on saatavana niin normaaleina pyöreinä lamppuina kuin kynttilälamppuina ja kohdelamppuinakin. Kaikki LED-lampuille sopivat sisävalaisimet saat Taloon.comista!

LED-lamput E14 12V voivat olla myös koristeellisia

E14-kantaisia LED-lamppuja on saatavana niin normaaliin kuin koristeelliseenkin tarkoitukseen. Koristeelliset lamput sopivat hyvin esimerkiksi kattokruunuihin, joissa lamppu jää näkyviin. Ne ovat näyttäviä, mutta säästävät samalla sähköä. Lamppujen polttoikä on pitkä, joten niitä ei tarvitse olla vaihtamassa yhtenään. E14-kantaisilla lampuilla korvataan pääasiassa perinteisiä hehkulamppuja. E14-kanta on kynttilälampun kierrekanta. E14 -kantaiset hehku-, halogeeni- ja energiansäästölamput voidaan korvata LED-lampuilla, joiden energiatehokkuus on huipussaan. Lamppuja on saatavana useassa eri mallissa.

LED-lamput E14 12V käyvät jokaiseen tilaan

Kaikki LED-lamput E14 12V ovat ympäristöystävällisiä ja säästävät selvää rahaa. Niiden polttoikä on huomattavasti tavallista hehkulamppua pidempi, joten ne ovat kestäviä ratkaisuja. Valoisuus kuuluu kodin sisustukseen, joten siihen kannattaa satsata. Suomen pitkät syksyt ja talvet saattavat käydä turhan raskaiksi, jos kotia ei valaise asianmukaisesti. Siksipä kannattaa varautua lukuisin valaisimin, joita voi asetella ympäri asuntoa. LED-lamput ja lattiavalaisimet sopivat hyvin yhteen. Nämä molemmat löydät Taloon.comista. Kodin sisustaminen onkin kätevämpää kuin koskaan, koska saat kaiken kotiisi yhdestä osoitteesta. Klikkaa siis itsesi kannattaville ostoksille maan mahtavaan verkkokauppaan Taloon.comiin!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.2 tähteä. Tuotearvosteluja on 6.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero