LED-lamput G4 12V

LED-lampuista on tullut todella suosittuja viimeisten vuosien aikana. Niin perinteisiä hehkulamppuja kuin halogeenilamppujakin on alettu korvaamaan energiapiheillä ratkaisuilla, kuten LED-lampuilla. LED-lamput G4 12V ovat polttoiältään pitkäkestoisia, erittäin energiapihejä, mutta samalla kirkkaita. Sarjan lamppuja on saatavana esimerkiksi kohdevalaisuun ja yleisvalaisuun. Tervetuloa kannattaville ostoksille kaikenkattavaan verkkokauppaan!

LED-lamput G4 12V ovat pitkäikäisiä ja energiatehokkuudeltaan huippuluokkaa

G4-kantaisia LED-lamppuja on saatavana monenlaiseen tarkoitukseen. Suosituin käyttökohde niillä on kohdelamppujen korvaaminen. Lamppuja on saatavana myös litteänä, joten ne sopivat monenlaisiin valaisimiin. Lamppujen polttoikä on pitkä, joten niitä ei tarvitse olla vaihtamassa jatkuvasti. G4-kantaisilla lampuilla korvataan niin sanotusti vanhanmallisia lamppuja, jotka eivät vastaa enää tämän päivän tarpeita. Energiapihiys onkin LED-lamppujen suuren suosion syy. G4 ei ole kaikista yleisin kanta lampuissa, mutta onneksi tämän kannan lamppujakin saa LEDeinä, koska säästön kyllä huomaa. Muistathan, että myös kaikki LED-lampuille sopivat sisävalaisimet saat Taloon.comista. Kiinnitä kuitenkin huomiota lamppujen kantoihin, koska niiden täytyy olla valaisimiin sopivia. Tarkat tiedot löydät kunkin tuotteen kohdalta. Tutustu siis niihin rauhassa, jotta tilaus menisi kerralla nappiin.

LED-lamput G4 12V käyvät moneen tilaan

Kaikki LED-lamput G4 12V ovat ympäristöystävällisiä ja säästävät selvää rahaa. Niiden polttoikä on huomattavasti tavallista hehkulamppua ja muita lamppuja pidempi, joten ne ovat kestäviä ja pitkäaikaisia ratkaisuja. Valaistus on todella tärkeää jokaisessa tilassa. Sen ei kuitenkaan tarvitse maksaa ylimääräistä, joten LEDeihin vaihtaminen kannattaa. Kaikki LED-lamput ja lattiavalaisimet sopivat hyvin yhteen. Kaiken valaisemiseen liittyvän löydät huippukätevästi Taloon.comista!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 4.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero