LED-lamput GU10 12V

LED eli suomalaiseen suuhun paremmin sopiva ledi on puolijohdekomponentti, joka säteilee valoa silloin, kun sen läpi johdetaan sähkövirtaa. LEDejä käytettiin vielä joitakin vuosia sitten pelkästään elektronisten laitteiden näytöissä, esimerkiksi televisioissa. Nyt ne ovat kuitenkin yleistyneet valaistuksessa käytettäviksi yleislampuiksi. LED-lamput GU10 12V ovat loistava ja yksinkertainen keino säästää energiaa. Kaikki valaisimet, joihin LED-lamput sopivat, hankit kätevästi Taloon.comin valikoimasta!

LED-lamput GU10 12V ovat yleismallin lamppuja

Kaikki Taloon.comin LED-lamput ovat yleismallin lamppuja, joilla voi korvata kaikki normaalit hehkulamput ja muut valaistuksessa mahdollisesti käytettävät lamput. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon, että GU10 12V on G4-kantainen lamppu, jolla voidaan korvata kaikki hehkulamput aina 75W tehoon asti. Teho on siis hieman eri kuin suuremmat jännitteen lampuissa. GU10 tarkoittaa lampun mallia, eikä tässä mallissa kerro kannasta. Kannan tunnus on siis G4. Kaikki mallit eroavat hieman toisistaan. GU10-lamppua saa esimerkiksi himmentävänä. LED-lampuissa ei kuitenkaan ole suuria eroja. Niiden perusperiaatteena on olla sähköä säästäviä valaisimia.

LED-lamput GU10 12V ovat säästäväisen ihmisen valinta

Sähkön hintojen noustessa kaikki varmasti toivovat kotiinsa mahdollisimman energiatehokkaita ratkaisuja. Ei ole väliä, ovatko kyseessä pienet vai suuret kohteet. Kaikesta kertyy kuitenkin säästöä. Yksi helppo tapa säästää on vaihtaa kaikki hehkulamput ja korvata ne LED-lampuilla. LED-lamput GU10 12V ovat loistava valinta hintatietoiselle henkilölle. Kun kaikki kodin lamput vaihtaa LED-lamppuihin, huomaa eron varmasti. 12V lampuilla voidaan korvata kaikki hehkulamput aina 75W tehoon asti. LED-valot jokaiseen kohteeseen löydät Taloon.comista. Klikkaa siis sinäkin itsesi ostoksille maan kattavimpaan rakentamisen ja remontoinnin verkkokauppaan!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero