LED-putket G5 12V

LED-putket ovat energiatehokkaita, ne kestävät pitempään käytössä ja näin ollen säästävät siis sähköä monin eri tavoin. Nyt myös perinteiset putket voi korvata LED-putkilla. LED-putket G5 12V ovat vastaus kotien sähkölaskujen pienentämiseen. Sarjan lampuilla voi korvata vaikkapa usein keittiössä käytetyt loisteputkilamput. Myös kaikki LED-putkille sopivat sisävalaisimet saat tietenkin Taloon.comista. Varmista, että lamppujen kannat sopivat valaisimiin. Tervetuloa edullisille ostoksille Taloon.comiin!

LED-putket G5 12V kestävät pitkään käytössä

G5-kantaisia LED-putkia on saatavana moneen tilaan, jossa tarvitaan suurta valotehoa. Putkia käytetään yleisimmin keittiöissä ja WC-tiloissa. LED-putket ovat normaalia loistevaloputkia kirkkaampia ja lisäksi niillä on muita hyviä ominaisuuksia, kuten pitkä käyttöikä sekä energiatehokkuus. G5, joka voidaan ilmoittaa myös muodossa T5, on pienemmän T5-loistelampun kanta. G5-putket ovat hyvin yleisesti käytettyjä ja nyt niille onkin tarjolla energiaa säästävä vaihtoehto, LED. Loisteputkien korvaamisen LED-putkilla huomaa jo seuraavassa sähkölaskussa, joten se todellakin kannattaa. LED-putkia ei tarvitse myöskään olla vaihtamassa kaiken aikaa, koska niiden käyttöikä on muita loisteputkia pidempi.

LED-putket G5 12V käyvät moneen tilaan

Kaikki LED-putket G5 12V ovat ympäristöystävällisiä ja säästävät selvää rahaa. Niiden polttoikä on huomattavasti muita loisteputkia pidempi, joten ne ovat kestäviä ja pitkäaikaisia ratkaisuja jokaiseen kotiin ja myös yleisiin tiloihin. Hyvä valaistus on tärkeää ja siihen kannattaakin panostaa. Kaikki LED-putket ja kattovalaisimet löydät Taloon.comista, joka palvelee sinua netissä. Älä jää pimeyteen, vaan laita valaistuksesi kuntoon kerralla. Klikkaa siis itsesi kannattaville ostoksille maan mahtavimpaan verkkokauppaan Taloon.comiin!

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero