Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Asiakaspalvelu suljettu pe 11.1.
Myymälä Tammisto Vantaa
Palvelemme Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
tammisto@taloon.com Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
Etusivu6401 tuotetta ryhmässä:

LVI-tarvikkeet, putket ja osat

LVI-tarvikkeista löydät tuotteet lämmitykseen (L), käyttö- ja lämmitysveteen (V), viemäröintiin ja jäteveteen (edelleen V) sekä ilmanvaihtoon (I). Laadukkailla ja kätevillä tuotteillamme saat arkeen käytännöllisyyttä pienellä vaivalla ja säästät sekä aikaasi, lompakkoasi että myös luontoa. Onko haaveissa juokseva vesi mökillä? Tarvitseeko talo uudet putkitukset tai muut talotekniikan tuotteet vanhan talon saneeraukseen? Kenties etsit sopivaa ilmalämpöpumppua asunnon lämmityksen tai viilennykseen? Tiesithän, että voit ostaa Taloon.comista ilmalämpöpumpun asennettuna? Lattialämmitys se vasta poikaa olisikin… ja hyvä niin, sillä modernit LVI-tuotteet parempaan arkeen ja elämään löydät Taloon.comista!

Ensiluokkaisilla LVI-tuotteilla säästät luontoa ja rahaa

Erilaiset LVI-putket, venttiilit, mittarit, kaivot, salaojapaketit sekä paljon muuta käytännöllistä ja tarpeellista löydät helposti kattavista valikoimistamme. Laadukkailla LVI-tuotteillamme onnistuvat niin talonlämmitys kuin kaikenlaisten vesiputkien asennuskin, ja lopputuloksena on entistä miellyttävämpi asuinympäristö. Varmista, että kotisi ja pihasi on toimiva ja hyvännäköinen kokonaisuus, ja tilaa kaikki mitä esimerkiksi lämmitykseen, ilmanvaihtoon tai sähköhommiin tarvitsetkaan kotiinkuljetuksella Taloon.comista. Innovatiivisilla tuotteillamme parannat kotisi tai mökkisi viihtyisyyttä sekä toimivuutta. Kaikki tuotteemme on suunniteltu tekemään arjestasi parempaa ja työnteosta tehokkaampaa.

Tilaa nyt käytännölliset LVI-tuotteet Taloon.comista

Markkinoiden luotetuimmat LVI-tuotteet löytyvät Taloon.comista ja mikä parasta, saat ne aina edullisesti. Apua ostopäätökseen saat ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme. Kaikenlaiset lämpöpumput, ilmanvaihto- tai vaikka viemäröintitarvikkeet ovat tärkeä osa toimivaa ja käytännöllistä kotia, ja saat ne nyt meiltä kotiinkuljetuksella. Huomaathan, että löydät Taloon.comista myös erilaiset työtarvikkeet remontteihin, kuten työkalut ja työvaatteet, joiden avulla työskentely sujuu mukavasti. Saatat olla kiinnostunut myös kylpyhuone-osastostamme tai WC-istuimista, Taloon.com on apunasi tekemässä elämästä käytännöllistä!

Lue lisää ▼
0.00