Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuPihakoneetLumilingot2 tuotetta ryhmässä:

MTD lumilingot

MTD-lumilinko on luotettava ja helppokäyttöinen pihakone, joka auttaa sinua selviämään talvesta helpommalla. Riippumatta siitä, saatko satunnaisen ripauksen kevyttä lunta vai talvisen tuiskun toisensa perään, MTD:ltä löytyy sopiva lumilinko raivaamaan tien. Kevyelle, pehmeälle ja satunnaiselle lumipeitteelle sopii mikä tahansa MTD:n yksivaiheisista lumilingoista, jotka tarjoavat juuri sopivasti tehoa ja suorituskykyä. Jos lunta tulee enemmän, kaksivaiheinen lumilinko on erinomainen valinta, sillä se syöttää lunta tehokkaammin heittotorveen ja sieltä ulos sekä liikkuu vaivatta mäkisessäkin maastossa. Taloon.comin valikoimasta löydät eri tarpeisiin sopivat MTD-lumilingot.

Sopiva lumilinko pieneen ja suureen pihaan

Pienille ja keskisuurille piha-alueille soveltuvat parhaiten MTD:n Smart-lumilingot, jotka ovat taloudellisia, intuitiivisia, kestäviä ja luotettavia. Smart-mallit tarjoavat erinomaista vastinetta rahalle. Niissä on tehokas linkous ja 180 astetta kääntyvä heittotorvi, jota on helppo säätää. Keskisuurille ja isoille alueille soveltuvat mainiosti Optima-sarjan lumilingot, jotka tarjoavat vaikuttavaa suorituskykyä, laatua sekä käyttömukavuutta. Niissä on helppokäyttöinen nelisuuntainen heittotorven joystick-ohjaus sekä vaivaton Easy-Turn -kääntyminen. Optima-malleissa on lisäksi tehokas ja kestävä moottori sekä näppärä korkeuden säätö. Sähköstartti helpottaa lumilingon käynnistämistä. Heittotorvi kääntyy 200 astetta nelisuuntaisella joystick-ohjauksella. Optima-mallit on myös varustettu työvalolla, joka helpottaa pimeällä työskentelyä.

Polut ja terassit puhtaaksi lumesta

MTD:n pienemmällä yksivaiheisella lumilingolla voit luoda näppärästi lumet pieniltä pihoilta, poluilta ja jopa terasseilta. Piha- ja ajoteille sekä isommille pihoille järeämpi kaksivaiheinen linko sopii parhaiten, koska se myös heittää lumet kauemmas kuin pieni linko. Lisäksi se selviää helpommin mäistä ja lumiauran jättämistä lumivalleista. Tilaa käytännölliset ja varmatoimiset MTD-lumilingot helposti netistä!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
TILAPÄISESTI LOPPU
Lumilinko MTD Optima ME 76 kaksivaiheinen
1395 € 1595.00 €
MTD
Lumilinko MTD Optima ME 76 kaksivaihe ALE 200€
TILAPÄISESTI LOPPU
Lumilinko MTD Optima ME 66 kaksivaiheinen
1195 € 1300.00 €
MTD
Lumilinko MTD Optima ME 66 kaksivaihe ALE 105€
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Väri
Teho
0.00