Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Asiakaspalvelu suljettu pe 11.1.
Myymälä Tammisto Vantaa
Palvelemme Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
tammisto@taloon.com Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuPihakoneetMuut puutarhakoneetLumilingot4 tuotetta ryhmässä:

MTD lumilingot

MTD-lumilinko on luotettava ja helppokäyttöinen pihakone, joka auttaa sinua selviämään talvesta helpommalla. Riippumatta siitä, saatko satunnaisen ripauksen kevyttä lunta vai talvisen tuiskun toisensa perään, MTD:ltä löytyy sopiva lumilinko raivaamaan tien. Kevyelle, pehmeälle ja satunnaiselle lumipeitteelle sopii mikä tahansa MTD:n yksivaiheisista lumilingoista, jotka tarjoavat juuri sopivasti tehoa ja suorituskykyä. Jos lunta tulee enemmän, kaksivaiheinen lumilinko on erinomainen valinta, sillä se syöttää lunta tehokkaammin heittotorveen ja sieltä ulos sekä liikkuu vaivatta mäkisessäkin maastossa. Taloon.comin valikoimasta löydät eri tarpeisiin sopivat MTD-lumilingot.

Sopiva lumilinko pieneen ja suureen pihaan

Pienille ja keskisuurille piha-alueille soveltuvat parhaiten MTD:n Smart-lumilingot, jotka ovat taloudellisia, intuitiivisia, kestäviä ja luotettavia. Smart-mallit tarjoavat erinomaista vastinetta rahalle. Niissä on tehokas linkous ja 180 astetta kääntyvä heittotorvi, jota on helppo säätää. Keskisuurille ja isoille alueille soveltuvat mainiosti Optima-sarjan lumilingot, jotka tarjoavat vaikuttavaa suorituskykyä, laatua sekä käyttömukavuutta. Niissä on helppokäyttöinen nelisuuntainen heittotorven joystick-ohjaus sekä vaivaton Easy-Turn -kääntyminen. Optima-malleissa on lisäksi tehokas ja kestävä moottori sekä näppärä korkeuden säätö. Sähköstartti helpottaa lumilingon käynnistämistä. Heittotorvi kääntyy 200 astetta nelisuuntaisella joystick-ohjauksella. Optima-mallit on myös varustettu työvalolla, joka helpottaa pimeällä työskentelyä.

Polut ja terassit puhtaaksi lumesta

MTD:n pienemmällä yksivaiheisella lumilingolla voit luoda näppärästi lumet pieniltä pihoilta, poluilta ja jopa terasseilta. Piha- ja ajoteille sekä isommille pihoille järeämpi kaksivaiheinen linko sopii parhaiten, koska se myös heittää lumet kauemmas kuin pieni linko. Lisäksi se selviää helpommin mäistä ja lumiauran jättämistä lumivalleista. Tilaa käytännölliset ja varmatoimiset MTD-lumilingot helposti netistä!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
TILAPÄISESTI LOPPU
Lumilinko MTD Optima ME 76 kaksivaiheinen
1595 €
MTD
Lumilinko MTD Optima ME 76 kaksivaihe
TILAPÄISESTI LOPPU
Lumilinko MTD Smart ME 61 kaksivaiheinen
894.90 € 950.00 €
MTD
Lumilinko MTD Smart ME 61 kaksivaihe ALE 55€
TILAPÄISESTI LOPPU
Lumilinko MTD M 61 kaksivaiheinen
809.90 €
MTD
Lumilinko MTD Smart M 61 kaksivaihe
TILAPÄISESTI LOPPU
Lumilinko MTD Optima ME 66 kaksivaiheinen
1299 €
MTD
Lumilinko MTD Optima ME 66 kaksivaihe
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Väri
Teho
0.00